Arnold Schwarzenegger középső fia látványosan lefogyott: Christopherre rá sem lehet ismerni
Christopher Schwarzenegger fogyása sokakra lehet inspiráló hatással.

schwarzenegger-fia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Arnold Schwarzenegger három fiú és két lány édesapja. Volt felesége, Maria Shriver négy gyermekkel ajándékozta meg: Katherine 1989-ben, Christina 1991-ben, Patrick 1993-ban, Christopher 1997-ben látta meg a napvilágot. Házassága alatt volt egy viszonya, aminek következtében fia született szintén 1997-ben, akit Josephnek kereszteltek el. Gyermekei közül legnagyobb átalakuláson középső fia esett át az elmúlt években.

Christopher Schwarzenegger fogyása

Christopher Schwarzenegger régen duci és mackós termetű volt, ám 2020-ban jött el egy fordulópont az életében, úgy érezte, muszáj változtatnia az egészsége érdekében, az volt a célja, hogy mire lediplomázik, egy vékonyabb énjét szeretné viszontlátni a tükörben. Lemondott a gyorséttermek ételeiről, sokkal egészségesebben étkezik, és rászokott a rendszeres sportolásra. Édesapja az Instagramon dicsérte meg gyermekét az átalakulásáért még 2021 őszén, amikor Chris a 24. születésnapját ünnepelte.

- A boksz-, a súlyemelő, a nyújtás- és a bicikliedzéseiddel már nem is tudok lépést tartani - fogalmazta.

Az alakján és az arcán is szemmel látható a változás, arról a Terminátor sztárjának gyermeke nem nyilatkozott, pontosan hány kilótól szabadult meg, ugyanis Christopher nem a szereplés híve, testvérei közül talán ő a legvisszahúzódóbb, az Instagram-fiókja is privát. Képes összeállításunkban megnézheted, Christopher Schwarzenegger micsoda átalakuláson esett át.

Ezt is szeretjük