Winona Ryder és párja 11 éve elválaszthatatlanok: kínos, mit mondott a férfi megismerkedésükkor a színésznőnek

Winona Ryder és párja megismerkedése ennél kínosabban nem is indulhatott volna.

Winona Ryder és párja megismerkedése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Winona Ryder élete során olyan hírességekbe szeretett bele, mint például Johnny Depp vagy éppen Matt Damon, azonban 2011 óta egy olyan férfival van együtt, akinek semmi köze a filmiparhoz.

Az 50 éves színésznő élvezi, hogy kedvesével nem ugyanaz a szakmája, erről a Harper's Bazaarnak mesélt idén júniusban.

Winona Ryder és párja megismerkedése

Az interjúból kiderült, hogy Winona mennyire zárkózott valójában, nagyon óvja a magánéletét, így nem beszélt órákon át a párjáról, Scott Mackinlay Hahnról, azonban a megismerkedésük egy kínos pillanatát elmesélte.

GettyImages-1397330794
Fotó: Roy Rochlin / Getty Images Hungary

2011-ben sodorta össze őket az élet, azóta is együtt vannak. A divattervezőként dolgozó férfi elég kínosan indított, persze ezen ma már jókat kacag a színésznő.

- Azt hitte, hogy én vagyok Milla Jovovich. Megdicsért, mennyire jó voltam Az ötödik elemben - emlékezett vissza nevetve.

Ryder nem sértődött meg azon, hogy összekeverték egyik kolléganőjével. Sőt, elég hamar egymásra hangolódtak.

Annyi közös van bennünk, mély kötődés alakult ki köztünk.

Addig titkolta a kapcsolatukat, ameddig csak tudta, előnyére vált, hogy kedvesének semmi köze a filmiparhoz. A férfi olykor elkíséri a színésznőt a premierekre és díjátadókra, azonban nem az a típus, aki élvezi a reflektorfényt. Winonához hasonlóan ő is egy visszafogott és zárkózott karakter.

GettyImages-546328268
Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

A Stranger Things színésznője és párja bár már régóta együtt vannak, az esküvő nincs az első számú terveik között, árulta el az US Weekly-nek egy bennfentes.

- Előfordulhat, hogy összeházasodnak, de ez soha nem volt prioritás, ahogy a családalapítás sem. Winona imádja, ami köztük van, és mindketten tökéletesen elégedettek az életükkel. Megtalálta a lelki társát Scott személyében, aki egy igazi úriember és rendkívül elismert, de ő sem szeret a középpontban lenni, Winonához hasonlóan ő is visszafogottan élvezi a sikerét. Északon, San Francisco közelében töltik az idejük nagy részét - mesélte.

Hozzátette, a színésznő a munkája és a barátai miatt gyakran van Los Angelesben is, sokszor előfordul, hogy párja is vele tart.

Így fest most a Szívek szállodája színésznője

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Lauren Graham a Szívek szállodája óta eltelt években.

Ő játszotta Lorelait a Szívek szállodájában: az 55 éves Lauren Graham így néz ki most

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük