Johnny Depp és Winona Ryder a 90-es évek álompárja volt: emiatt ment tönkre a kapcsolatuk

Johnny Depp és Winona Ryder kapcsolata négy évig tartott.

johnny-és-winona-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Johnny Depp jelenleg egyedülállóként éli mindennapjait, az Amber Hearddel való botrányos házassága és válása az elmúlt években rengeteg energiáját felemésztették. Ráadásul idén tavasszal hónapokon át nyomon követhettük a rágalmazási perük fejleményét, amit végül Depp nyert meg.

Mielőtt a szőke színésznővel összesodorta volna az élet, több híres nőt vallhatott a szerelmének, közéjük tartozott Vanessa Paradis énekesnő, aki két gyermekkel ajándékozta meg, együtt volt a '90-es években Kate Moss modellel, rövid ideig volt Jennifer Grey vőlegénye is. Egyik nagy szerelme Winona Ryder volt, még a nevét is magára tetováltatta. Bár gyönyörű párt alkottak, ám 1993-ban végleg különváltak útjaik.

Johnny Depp és Winona Ryder kapcsolata

A két színész 1989-ben ismerte meg egymást A rock 'n' roll ördöge című mozifilm bemutatóján, New Yorkban. Depp a találkozásukról a Rolling Stone magazinnak elmesélte, hogy részéről szerelem volt első látásra. Úgy érezte magát, mintha a West Side Storyban lenne, és ráközelítene a kamera, minden más ködössé vált körülötte. A megismerkedésükkor A Karib-tenger kalózai sztárja 25, míg a színésznő csupán 17 éves volt.

GettyImages-79860175
Fotó: Kevin.Mazur / Getty Images Hungary

Rydert meglepte, hogy Depp mennyire más volt, mint amit gondolt róla először, kellemeset csalódott benne.

- Azt hittem, hogy bunkó lesz. Nem ismertem őt, de nagyon-nagyon szégyenlős volt - összegezte a színésznő a Rolling Stone-nak.

A Chateau Marmont volt az első randijuk helyszíne, amely Los Angeles egyik leglegendásabb és legexkluzívabb hotelje. Hamar egymásba szerettek, Ryder az InStyle magazinnak vallotta be, hogy a színész volt élete első nagy szerelme.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Amikor találkoztam Johnnyval, szűz voltam. Végül ő változtatott ezen. Mindenben ő volt nekem az első. Vele volt az első igazi csókom, ő volt az első igazi pasim, az első vőlegényem. Az első férfi volt, akivel valaha szexeltem. Mindig lesz helye a szívemben, örökké.

Öt hónap járás után jegyezték el egymást, eközben leforgatták közös filmjüket, az Ollókezű Edwardot, ami 1990-ben jelent meg a mozikban. Annyira nagy volt a szerelem köztük, hogy Depp a karjára tetováltatta a Winona Forever - Winona örökké - kifejezést, később egy tetoválóművésszel átíratta a Winonát Winóra.

1993 júniusában bontották fel az eljegyzésüket. Depp a Los Angeles Timesnak mesélte el, hogy a túl nagy médiafigyelem járult hozzá ahhoz, hogy tönkrement a kapcsolatuk.

- Nagyon nehéz élni a magánéleted ebben a városban, a nagy hibám az volt ebben a kapcsolatban, hogy próbáltam annyira őszinte lenni, amennyire Winonával azok voltunk. Azt hittem, ha őszinték vagyunk, akkor az megöli azt a szörnyet, amit kíváncsiságnak hívunk. Helyette csak kielégítettük az éhségét, és az emberek jogosultnak érezték magukat arra, hogy ők is részeseivé váljanak a szerelmünknek - vallotta be őszintén.

GettyImages-2757733
Fotó: Darlene Hammond / Getty Images Hungary

A szakításuk után Ryder a Harper's Bazaarnak adott interjújában bevallotta, hogy egy ideig nem vigyázott magára, A kísértetház című filmje forgatásán is borzalmasan érezte magát lelkileg. Depressziója miatt orvoshoz fordult, aki altatót írt fel neki, ez majdnem az életébe került, ugyanis egyik alkalommal annyira kiütötte magát, hogy cigarettával a szájában aludt el, majd arra kelt fel, hogy felgyulladt a lakás, írta meg a Cheetsheet.com oldal.

Johnny Depp lányának stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Lily-Rose Depp legszebb, vörös szőnyegen viselt ruháit.

Ezt is szeretjük