„Matthew Broderick és Johnny Depp jegyese voltam ugyanabban a hónapban" - Jennifer Grey meglepő vallomást tett
Jennifer Grey gyorsan továbblépett Matthew Broderick után, és Johnny Depp jegyese lett.

jennifer-matthew-johnny-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Grey a '80-as évek egyik feltörekvő színésznője volt, olyan alkotásokban bűvölt el mindenkit, mint a Dirty Dancing vagy a Meglógtam a Ferrarival. Utóbbi alkotás forgatásán szeretett bele Matthew Broderick színészbe.

Még el is jegyezték egymást, ám a szakításuk után nem sokkal már Johnny Depp barátnője lett, A Karib-tenger kalózai sármos sztárja két hét után eljegyezte a szép színésznőt. Erről a bonyolult időszakról Grey mesélt a Drew Barrymore Show-ban.

Jennifer Grey Matthew Broderickkel való szakítása után Johnny Depp karjaiban találta magát

Jennifer Grey és Matthew Broderick szerelmi viszonyára akkor derült fény, amikor 1987-ben Írországban frontálisan ütköztek egy szabályosan haladó autóval. Broderick túl gyorsan hajtott, ezért átsodródott a másik sávba. A vétlen sofőr és utasa sajnos az életüket veszítették. A színésznek eltörött a lába és a bordája, agyrázkódást kapott, illetve a tüdeje is összeesett. Grey súlyos nyaksérülést szenvedett, ami miatt meg kellett műteni, nehogy lebénuljon.

GettyImages-114676086
Fotó: Donaldson Collection / Getty Images Hungary

A baleset után is együtt maradtak, sőt még jegyben is jártak, ám a '80-as évek végén a szakítás mellett döntöttek. Ezután elég hamar továbblépett, Johnny Depp barátnője, majd jegyese lett. Drew Barrymore rákérdezett Greyre, hogy tényleg igaz-e, hogy ilyen gyorsan váltott, erre a színésznő így reagált:

- Ez még annál is rosszabb, Matthew Broderick és Johnny Depp jegyese voltam ugyanabban a hónapban - emlékezett vissza.

Grey szerint ez a hirtelen váltás egyértelműen azt jelezte, hogy az ő fejében is gondok vannak. Ettől függetlenül akkor úgy érezte, hogy Isten úgy próbálta őt megmenteni egy rossz szituációtól, hogy elé sodorta Johnny Deppet.

GettyImages-75494360
Fotó: Barry King / Getty Images Hungary

Arról is áradozott, hogy a '80-as évek végén milyen gyönyörű férfi volt Depp, szinte már nem is volt emberi a külseje.

1989-ben az ügynöke szervezett nekik egy vakrandit, ami nagyon jól sikerült, hamar kiderült, hogy jól működik köztük a kémia. Mindössze két hét járás után kérte meg a színész a kezét, Grey pedig igent mondott. Összeköltöztek, és lett egy kiskutyájuk is, akit Lulunak neveztek el. Minden idilli volt, ám egy idő után jöttek a problémák, erről a színésznő memoárjában, az Out Of The Cornerben vallott.

Johnny minden héten oda-vissza ingázott Vancouverből, de egyre sűrűbben került bajba: kocsmákban verekedett, összetűzései lettek a zsarukkal. Elkezdte lekésni a Los Angelesbe tartó járatokat, mert elaludt, amikor viszont hazajött, őrülten féltékeny és paranoiás lett azért, mert mégis mit csináltam az ő távollétében.

Végül kilenc hónapnyi járás után Grey felbontotta a jegyességüket.

Jennifer Grey lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő lett Stellából.

Ezt is szeretjük