Így néz ki Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 19 éves fia: James a szüleivel ment a premierre
Sarah Jessica Parkert fia is elkísérte új sorozata premierjére.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 1991 novemberében találkoztak először egymással, 1997-ben kötötték össze az életüket, azóta is tart a házasságuk.

Három gyermeket nevelnek, fiuk, James 2002 októberében, ikerlányaik, Tabitha és Marion Loretta 2009 júniusában születtek meg. A lányok még kiskamaszok, ám James már nagykorúként éli mindennapjait. A fiúval legutóbb az És egyszer csak... című sorozat premierjén jelentek meg.

Sarah Jessica Parker fia, James

A Szex és New York rajongói már tűkön ülve várták, hogy megjelenjen a legendás sorozat folytatása, ami az És egyszer csak... címet kapta. Parker ismét belebújhatott az ikonikus karaktere, Carrie Bradshaw bőrébe. A premierre elkísérte férje és elsőszülött gyermeke is. A fiú édesanyja gyönyörű, kék szemeit örökölte.

GettyImages-1357972641
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

Érdekesség, hogy amikor a 2000-es években a színésznő az ötödik évadot forgatta, terhes volt a fiával. Mivel a forgatókönyv szerint Carrie nem volt állapotos, így a készítők különféle trükkökkel próbálták megoldani, hogy minél kevésbé látszódjon a sztár babapocakja, például bő ruhákat adtak rá.

GettyImages-1357969190
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

James 2021 májusában érettségizett le, az őszi tanévet pedig a Brown Egyetem hallgatójaként kezdhette meg.

A házaspárra nem jellemző, hogy a gyermekeiket megmutatnák a nyilvánosságnak, Parker, ha posztol is róluk képeket, arra mindig gondosan ügyel, hogy arcukból sok ne látszódjon. Jamesszel az elmúlt években pár alkalommal megjelent a vörös szőnyegen, illetve a lányokkal is, de ezek csak ritka alkalmakkor fordultak elő. Mindig is arra törekedett, hogy a gyerekei ne a rivaldafény közepette nevelkedjenek.

GettyImages-1357989104
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

A színésznő 2018-ban így nyilatkozott az anyaságról a Girlboss Radio adásában:

- Folyamatosan aggódsz a gyerekeidért. Nagyon fájdalmas, de mégis felpezsdít. Ez egy igazán érdekes életforma a világban. Másképp olvasok könyveket, vagy máshogy nézek a metrón a szülőkre és a gyerekekre. Másképp hallom a zenét, vagy ha látok valamit, azt gondolom: „Bárcsak Tabitha és Loretta most velem lennének, és láthatnák ezt.” Ez a jó része. Nem mindenkinek való ez, sok nagyon nehéz dologgal jár ez a feladat. Kimerítő, és alapvetően egész nap csak emberek után takarítasz. Olyanná válsz, mintha egy nagy, jó, régimódi titkárnő lennél. Csak megszervezem az emberek életét, és elhozom őket ide-oda - fogalmazta.

Hozzátette, mindig is vágyott erre a szerepre, nem mellesleg örül annak, hogy szemtanúja lehet annak, ahogy a gyerekeiből érdekes és tisztességes emberek válnak.

Jennifer Grey lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Jennifer Grey lányából.

Ezt is szeretjük