Így néz ki Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 19 éves fia: James a szüleivel ment a premierre

Sarah Jessica Parkert fia is elkísérte új sorozata premierjére.

cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 1991 novemberében találkoztak először egymással, 1997-ben kötötték össze az életüket, azóta is tart a házasságuk.

Három gyermeket nevelnek, fiuk, James 2002 októberében, ikerlányaik, Tabitha és Marion Loretta 2009 júniusában születtek meg. A lányok még kiskamaszok, ám James már nagykorúként éli mindennapjait. A fiúval legutóbb az És egyszer csak... című sorozat premierjén jelentek meg.

Sarah Jessica Parker fia, James

A Szex és New York rajongói már tűkön ülve várták, hogy megjelenjen a legendás sorozat folytatása, ami az És egyszer csak... címet kapta. Parker ismét belebújhatott az ikonikus karaktere, Carrie Bradshaw bőrébe. A premierre elkísérte férje és elsőszülött gyermeke is. A fiú édesanyja gyönyörű, kék szemeit örökölte.

GettyImages-1357972641
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

Érdekesség, hogy amikor a 2000-es években a színésznő az ötödik évadot forgatta, terhes volt a fiával. Mivel a forgatókönyv szerint Carrie nem volt állapotos, így a készítők különféle trükkökkel próbálták megoldani, hogy minél kevésbé látszódjon a sztár babapocakja, például bő ruhákat adtak rá.

GettyImages-1357969190
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

James 2021 májusában érettségizett le, az őszi tanévet pedig a Brown Egyetem hallgatójaként kezdhette meg.

A házaspárra nem jellemző, hogy a gyermekeiket megmutatnák a nyilvánosságnak, Parker, ha posztol is róluk képeket, arra mindig gondosan ügyel, hogy arcukból sok ne látszódjon. Jamesszel az elmúlt években pár alkalommal megjelent a vörös szőnyegen, illetve a lányokkal is, de ezek csak ritka alkalmakkor fordultak elő. Mindig is arra törekedett, hogy a gyerekei ne a rivaldafény közepette nevelkedjenek.

GettyImages-1357989104
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

A színésznő 2018-ban így nyilatkozott az anyaságról a Girlboss Radio adásában:

- Folyamatosan aggódsz a gyerekeidért. Nagyon fájdalmas, de mégis felpezsdít. Ez egy igazán érdekes életforma a világban. Másképp olvasok könyveket, vagy máshogy nézek a metrón a szülőkre és a gyerekekre. Másképp hallom a zenét, vagy ha látok valamit, azt gondolom: „Bárcsak Tabitha és Loretta most velem lennének, és láthatnák ezt.” Ez a jó része. Nem mindenkinek való ez, sok nagyon nehéz dologgal jár ez a feladat. Kimerítő, és alapvetően egész nap csak emberek után takarítasz. Olyanná válsz, mintha egy nagy, jó, régimódi titkárnő lennél. Csak megszervezem az emberek életét, és elhozom őket ide-oda - fogalmazta.

Hozzátette, mindig is vágyott erre a szerepre, nem mellesleg örül annak, hogy szemtanúja lehet annak, ahogy a gyerekeiből érdekes és tisztességes emberek válnak.

Jennifer Grey lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Jennifer Grey lányából.

Ezt is szeretjük