Az 56 éves Sarah Jessica Parkert ősz tincsei miatt szapulták a kommentelők: így vágott vissza nekik

Sarah Jessica Parker szerint egy férfit sosem szólnának meg az ősz haja miatt.

Sarah Jessica Parker ősz haja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Szex és New York című sikerszéria folytatása hamarosan megjelenik És egyszer csak... címmel. A Samathát játszó Kim Cattrallon kívül az összes női főszereplő visszatér a sorozatba.

Az elmúlt hónapokban rengeteg felvétel látott napvilágot a forgatásról, a rajongók zöme örült, hogy ismét együtt láthatta Sarah Jessica Parkert, Kristin Davist és Cynthia Nixont, azonban voltak olyan kommentelők, akik sajnos negatív kritikákkal illették a külsejüket. A sorozat Carrie Bradshaw-ja azonban nem hagyta magát, a Vogue-nak adott interjújában szólt be a kritikusainak.

Sarah Jessica Parker így vágott vissza a kritikusainak

Az elmúlt hónapokban nemcsak Parkert, hanem kolléganőit is szapulták az interneten, úgy véli, ha a korosodásról van szó, egy elég komoly kettős mércét állítottak fel a nők és a férfiak között.

GettyImages-1350666402
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

- Annyi nőgyűlölő párbeszéd zajlik velünk kapcsolatban, azonban mindez soha nem történne meg egy férfi esetében - kezdte mondandóját.

- "Ősz haj, ősz haj, ősz haj. Tényleg ősz haja van?" Andy Cohennel ülök együtt, aki már teljesen ősz, és tökéletesen néz ki vele, az ő esetében ez miért elfogadott? Nem tudom, mit mondhatok nektek, emberek! Majdnem olyan érzés ez, mintha mások nem akarnák, hogy teljesen megelégedjünk azzal, ahol most tartunk.

Azt tapasztalta, hogy a kommentelők egyenesen élvezik, ha fájdalmat okozhatnak a hírességeknek a külsejükkel kapcsolatban. Az már csak részletkérdés, hogy az adott sztár a természetesség híve, és nem foglalkozik azzal, hogy minden pillanatban tökéletesen nézzen ki, vagy ennek pont az ellenkezője.

- Tudom, hogy nézek ki, és nincs más választásom. Mégis mit kéne ezzel tennem? Hagyjam abba az öregedést? Szűnjek meg létezni? - tette hozzá.

A színésznő büszkén vállalja ősz tincseit és a korát is, nem mellesleg ellenzi a plasztikát. Erről 2019-ben az Elle-nek mesélt.

- Istenem, hát én is állandóan öregszem. Olyan ez, mint azok a virágok, amelyek elhervadnak a time lapse filmekben. Mégis mit tehetnék én ez ellen? Inkább nézzek ki úgy, mint egy őrült? - utolsó mondatával az elrontott plasztikai beavatkozásokra utalt.

Ennyit változtak a Szívek szállodája női szereplői

Képes összeállításunkban mutatjuk a sorozat női szereplőinek akkor és most fotóit.

A Szívek szállodája Roryjaként szerette meg a világ: a 40 éves Alexis Bledel egy kisfiú édesanyja

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük