Az 56 éves Sarah Jessica Parkert ősz tincsei miatt szapulták a kommentelők: így vágott vissza nekik

Sarah Jessica Parker szerint egy férfit sosem szólnának meg az ősz haja miatt.

sarah-jessica-parker
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szex és New York című sikerszéria folytatása hamarosan megjelenik És egyszer csak... címmel. A Samathát játszó Kim Cattrallon kívül az összes női főszereplő visszatér a sorozatba.

Az elmúlt hónapokban rengeteg felvétel látott napvilágot a forgatásról, a rajongók zöme örült, hogy ismét együtt láthatta Sarah Jessica Parkert, Kristin Davist és Cynthia Nixont, azonban voltak olyan kommentelők, akik sajnos negatív kritikákkal illették a külsejüket. A sorozat Carrie Bradshaw-ja azonban nem hagyta magát, a Vogue-nak adott interjújában szólt be a kritikusainak.

Sarah Jessica Parker így vágott vissza a kritikusainak

Az elmúlt hónapokban nemcsak Parkert, hanem kolléganőit is szapulták az interneten, úgy véli, ha a korosodásról van szó, egy elég komoly kettős mércét állítottak fel a nők és a férfiak között.

GettyImages-1350666402
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

- Annyi nőgyűlölő párbeszéd zajlik velünk kapcsolatban, azonban mindez soha nem történne meg egy férfi esetében - kezdte mondandóját.

- "Ősz haj, ősz haj, ősz haj. Tényleg ősz haja van?" Andy Cohennel ülök együtt, aki már teljesen ősz, és tökéletesen néz ki vele, az ő esetében ez miért elfogadott? Nem tudom, mit mondhatok nektek, emberek! Majdnem olyan érzés ez, mintha mások nem akarnák, hogy teljesen megelégedjünk azzal, ahol most tartunk.

Azt tapasztalta, hogy a kommentelők egyenesen élvezik, ha fájdalmat okozhatnak a hírességeknek a külsejükkel kapcsolatban. Az már csak részletkérdés, hogy az adott sztár a természetesség híve, és nem foglalkozik azzal, hogy minden pillanatban tökéletesen nézzen ki, vagy ennek pont az ellenkezője.

- Tudom, hogy nézek ki, és nincs más választásom. Mégis mit kéne ezzel tennem? Hagyjam abba az öregedést? Szűnjek meg létezni? - tette hozzá.

A színésznő büszkén vállalja ősz tincseit és a korát is, nem mellesleg ellenzi a plasztikát. Erről 2019-ben az Elle-nek mesélt.

- Istenem, hát én is állandóan öregszem. Olyan ez, mint azok a virágok, amelyek elhervadnak a time lapse filmekben. Mégis mit tehetnék én ez ellen? Inkább nézzek ki úgy, mint egy őrült? - utolsó mondatával az elrontott plasztikai beavatkozásokra utalt.

Ennyit változtak a Szívek szállodája női szereplői

Képes összeállításunkban mutatjuk a sorozat női szereplőinek akkor és most fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük