A Szívek szállodája Roryjaként szerette meg a világ: a 40 éves Alexis Bledel egy kisfiú édesanyja

Mutatjuk, mennyit változtak 21 év alatt a Szívek szállodája női szereplői.

A Szívek szállodája női szereplői 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stars Hollow, Hartford, a Chilton Akadémia, Luke kávézója vagy a hotel - csak pár a Szívek szállodája ikonikus helyszínei közül. Annak ellenére, hogy a sorozat bemutatója immár 21 esztendeje volt, a népszerűsége mit sem kopott. A tengerentúlon a mai napig a valaha készített legjobb szériák közt emlegetik, de a magyar közönség is a szívébe zárta Lorelai Gilmore és lánya, Rory történetét.

A Szívek szállodája női szereplői akkor és most

Amy Sherman-Palladino sztorija egy kitalált városkában játszódik, ahol nincsen ármány vagy hatalmas fordulatok, a show élvezetét az anya-lánya páros kémiája, a mellékszereplők sokszínűsége és az egész idilli atmoszféra adja. 

A Szívek szállodája ma a popkultúra része, akár a YouTube-on, akár TikTokon keresünk rá, számtalan tartalomgyártó inspirálódik belőle. Ki a lakásdekorációját igazítja a képernyőn látott hangulathoz, mások olyan videókat gyártanak, amelyekben a szereplők ruhatárára jellemző darabokat vonultatják fel. A hazai csatornák sem felejtették el a sorozatot, rendszeresen ismétlik a részeket. Kattints a képre, hogy megtudd, hol és mikor adják legközelebb, majd készíts magadnak egy meleg kávét vagy teát, és kapcsolódj ki 45 perc erejéig a szívet melengető részek valamelyikével!

A tökéletes szereplőgárda is nagyban hozzátett a sikerhez. A dögös, dumagép, fiatal anyukát Lauren Graham formálta meg, míg az eminens és csupa szív Rory bőrébe Alexis Bledel bújt. A színésznő mindössze 19 esztendős volt, amikor a producerek neki adták a figurát, amellyel egy világ ismerte meg. Az immár negyvenesztendős színésznő rég kinőtt a tinisztárszerepből, de a filmezésnek nem fordított hátat, sőt, szép karriert futott be a televízióban. Szerepel korunk egyik legnépszerűbb tévés drámájában, A szolgálólány meséjében. 

Nemcsak a karrierjét építette szorgalmasan az elmúlt években, hanem családot is alapított. 2012 októberében találta meg élete párját a szintén színész Vincent Kartheiser személyében. 2014 júniusában keltek egybe, közös fiuk egy évvel később született meg.

Alexis Bledelt egy világ zárta a szívébe a Szívek szállodája igézően kék szemű Roryjaként. Negyvenéves korára a színésznő külseje sokat változott, ám ezzel nincs egyedül, képes összeállításunkban mutatjuk a sorozat női szereplőinek akkor és most fotóit.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük