Ő játszotta Lorelait a Szívek szállodájában: az 55 éves Lauren Graham így néz ki most

Lauren Graham sokat változott a sorozat óta, ám széles, huncut mosolya a régi.

lorelai-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az amerikai adókon 2000-ben debütált a Szívek szállodája című sikersorozat, amelynek kezdetekor a főszereplő Lorelai Gilmore-t alakító Lauren Graham 33 éves volt. 

A Gilmore lányok története egészen 2007-ig tartotta lázban a világot, összesen hét évadot élt meg a produkció. A színésznő ezután a színházak felé vette az irányt, majd a 2010-es évek közepétől egyre gyakrabban tűnt fel ismét sorozatokban. 

Így néz ki most Lauren Graham

Lauren Graham 2010-ben ismerkedett meg Peter Krause színésszel, akivel testvéreket alakítottak a Vásott szülők című filmben. A munkakapcsolatból szerelem, majd házasság lett. 

A színésznő a kapcsolat elején még sokat aggodalmaskodott, nem szerette volna, ha valami félremegy és emiatt kínossá válik a közös munka. Mégis úgy tűnt, őket egymásnak teremtették. Sajnos azonban 2021 végére úgy érezték, nincs tovább, a legnagyobb csendben szakítottak egymással. Gyermekük nem született. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Lauren Graham a Szívek szállodája óta eltelt években.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Handout

Ezt is szeretjük