Aracely Arámbula a Soñadoras - Szerelmes álmodozók vörös szépsége volt: ma már tutira nem ismernéd fel a 47 éves sztárt
Aracely Arámbula a Soñadoras - Szerelmes álmodozók című szappanoperával vált népszerűvé.

aracely-arambula-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es és 2000-es években arattak a mexikói szappanoperák, rengeteg romantikus történetet vetítettek a tévécsatornák, köztük volt a Soñadoras - Szerelmes álmodozók is, amit először a TV2 tűzött műsorra 2000-ben, később a Cool TV ismételte a részeket.

A széria egy csapat középiskolás fiatalról szólt, közülük az elkényeztetett, makacs és vagyonos tinilányt, Jacqueline de la Peñát Aracely Arámbula játszotta. Az ő karaktere volt szerelmes a tanárába, José Luisba, akit Arturo Peniche alakított.

Aracely Arámbula ma már dögös, szőke hajjal hódít

Aracely Arámbula különleges és bájos vonásaira hamar felfigyeltek, tinédzserként szépségversenyeken indult, később a filmezés világába is belecsöppent. 1994-ben, 19 évesen apró szerepet kapott a Prisionera de amor című szappanoperában, hazájában, Mexikóban akkor ismerték meg többen a nevét, amikor 1996-ban az El Heraldo de México napilap egy díjjal jutalmazta. 1998-ban, 23 évesen megkapta a Soñadoras - Szerelmes álmodozók főszerepét, aminek köszönhetően csak még jobban berobbant a köztudatba. Amikor még a sorozatban játszott, vörös volt a haja, manapság a szőkére esküszik, akik csak az említett szappanoperában látták, ők rá sem ismernének a színésznőre.

Aracely Arámbula a '90-es évek végén és napjainkban.
Aracely Arámbula a '90-es évek végén és napjainkban.
Fotó: Cool TV, Instagram/Aracely Arámbula

Ezután olyan sorozatokban tűnt fel, mint az Acapulco szépe, a Maria Del Carmen, A szerelem ösvényei, a Vad szív, Az örökség vagy a Lucia - A sors üldözöttje. Legutóbbi sorozatát, A végzet asszonyát az Izaura TV-n láthatták a magyar nézők, a szappanopera 2016 és 2020 között futott eredetileg.

Nemcsak a színészet, hanem a zene is közel áll a szívéhez, 2002-ben jelent meg debütáló albuma, a Sólo tuya, azóta további két lemezt adott ki.

2005-ben feleségül ment Luis Miguel énekeshez, a férfit két fiúval ajándékozta meg, Miguel 2007-ben, Daniel 2008-ban látta meg a napvilágot, ám a sztárpár házassága 2009-ben tönkrement. 2012-ben beleszeretett Sebastián Rulli színészbe, de egy évre rá szakítottak.

Azóta újra rátalált a szerelem, jelenlegi párja, aki nem közszereplő, viszont nem Mexikóban él, írta meg az Hola! magazin.

- A párom nem itt lakik, mivel más országban van, jön és megy, folyton utazik, az az igazság, hogy ez jól van így, mert jut időm arra, hogy a gyerekeimmel legyek, és meg tudok osztani bizonyos pillanatokat a párommal - fogalmazta.

Hozzátette, nagyon élvezi ezt a szituációt, nem mellesleg örül annak, hogy nem hírességgel van együtt. Annak idején, amikor az énekes férjével volt együtt, a sajtó minden apróságról beszámolt kettejükről, amit nehezen tudott kezelni.

Így megváltoztak a Betty, a csúnya lány szereplői

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a szappanopera szereplői.

Ezt is szeretjük