Ő volt az Amerikába jöttem szépséges Lisája: így néz ki most az 57 éves Shari Headley
Shari Headley játszotta az Amerikába jöttem című filmben Eddie Murphy, vagyis Akeem herceg csinos szerelmét.

shari-headley-profimedia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shari Headley mindössze 24 éves volt, amikor 1988-ban megkapta az Amerikába jöttem című film női főszerepét, így ő alakíthatta a filmvásznon Eddie Murphy karakterének szerelmét, Lisát. 

Karrierje ezután szépen beindult, olyan sorozatokban kapott például szerepet, mint az All My Children, A Remény utcája, a Gazdagok és szépek, valamint a 10 dolog, amit utálok benned. Ezeken kívül feltűnt a Doktor House-ban és a Castle-ben. 

Így néz ki most Shari Headley

Az 1964-es születésű Shari Headley 2022-ben ünnepli az 57. születésnapját, ám ezt valószínűleg senki nem tudná megmondani róla. A színésznő ugyanis remek formában van, erről az Instagram-oldalán bárki megbizonyosodhat. 

2021-ben ráaádsul a nézők is újra láthatták, akkor jött ki ugyanis az Amazon Prime-on az Amerikába jöttem 2., amiben ő alakítja Zamunda királynőjét. A sztori szerint Akeem herceg édesapja, a király meghal, ám fia csak akkor léphet trónra, ha van trónörököse. Ráadásul az örökös csak fiú lehet. Akeem herceg ezért visszatér Amerikába, hogy megtalálja elveszett gyermekét, aki által birtokba veheti a trónt. 

 A magánéletben Shari Headley-nek is van gyermeke, exférjétől, Christopher Martintól fia született 1994-ben, aki a Skylar Martin nevet kapta. A fiú azóta felnőtt, mesefilmek készítésével foglalkozik. 

Eddie Murphy lányai bombázók

Az egyik legjobban fizetett hollywoodi filmsztár és komikus, Eddie Murphy magánélete igencsak viharosra sikeredett: 1989 óta tíz gyermeke született, öt különböző anyától. Legidősebb fia, Eric már 29 éves, Christian 27, Bria 28, Miles 26, Shayne 25, Zola 19, Bella 16, Angel Iris 11, Izzy kettő, a legkisebb jövevény pedig 2018-ban látta meg a napvilágot, így ő lett a sztár tizedik gyermeke.

Cover: Profimedia

Ezt is szeretjük