Helen Mirren még mindig imádja világsztár exét - Elképesztő szeretettel beszélnek egymással Liam Neesonnal

Sokan nem tudják, hogy Helen Mirren és Liam Neeson egy pár voltak a '80-as évek elején.

Helen Mirren Liam Neeson
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem minden szakítás végződik csúnyán, vannak olyan párok, akik azután is jóban maradnak egymással, hogy elváltak az útjaik. Helen Mirren is a mai napig jó viszonyt ápol híres exével.

A színésznő már 22 éve él boldog házasságban rendező férjével, Taylor Hackforddal, ám mielőtt összehozta volna a sors élete szerelmével, volt még pár komoly kapcsolata. Sokan nem tudják, de Liam Neesonnal is egy párt alkottak annak idején.

Helen Mirren és Liam Neeson egy pár voltak

1981-ben találkoztak közös filmjük, az Excalibur forgatásán, és egyből egymásba szerettek, a munkahelyi románcból hatalmas szerelem lett, négy évig együtt is éltek a sármos színésszel Londonban. 

helen mirren liam neeson
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Ekkor a 74 éves dáma már ismert színésznő volt, azonban akkori kedvese még csak a szárnyait bontogatta a szórakoztatóiparban, végül ez okozta a kapcsolatuk vesztét. Neeson nem talált munkát, ezért úgy döntött, hogy Hollywoodban próbál szerencsét.

Bár kapcsolatuk véget ért, napjainkig barátok maradtak, példamutató, hogy milyen szeretettel beszélnek egymásról. Erről a The Graham Norton Showban is meggyőződhettek a rajongóik, ahol a 67 éves akciósztár olyan csodálattal idézte fel első találkozásukat, hogy abba még egykori kedvese is belepirult.

- Emlékszem a pillanatra, amikor először megláttam Helen Mirrent a forgatáson. Velem szemben jött lefelé a lépcsőn a Morgana-jelmezében, elállt a lélegzetem, csak annyit tudtam kinyögni, oh basszus - emlékezett vissza.

Ő volt George Clooney első felesége

George Clooney, mielőtt összeházasodott volna Amal Clooney-val, előtte folyton őt emlegették Hollywood örök agglegényének, ugyanis már 53 esztendős volt, amikor oltár elé állt ügyvéd kedvesével. Pedig nem Amal az első nő, akinek gyűrűt húzott az ujjára, a '80-as évek végén, pár hónap járás után Talia Balsam színésznőt vette el, de három év után végül a válás mellett döntöttek.

Ez a színésznő volt George Clooney első felesége - 3 év után váltak el egymástól

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük