Helen Mirren még mindig imádja világsztár exét - Elképesztő szeretettel beszélnek egymással Liam Neesonnal

Sokan nem tudják, hogy Helen Mirren és Liam Neeson egy pár voltak a '80-as évek elején.

helen-mirren
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem minden szakítás végződik csúnyán, vannak olyan párok, akik azután is jóban maradnak egymással, hogy elváltak az útjaik. Helen Mirren is a mai napig jó viszonyt ápol híres exével.

A színésznő már 22 éve él boldog házasságban rendező férjével, Taylor Hackforddal, ám mielőtt összehozta volna a sors élete szerelmével, volt még pár komoly kapcsolata. Sokan nem tudják, de Liam Neesonnal is egy párt alkottak annak idején.

Helen Mirren és Liam Neeson egy pár voltak

1981-ben találkoztak közös filmjük, az Excalibur forgatásán, és egyből egymásba szerettek, a munkahelyi románcból hatalmas szerelem lett, négy évig együtt is éltek a sármos színésszel Londonban. 

helen mirren liam neeson
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Ekkor a 74 éves dáma már ismert színésznő volt, azonban akkori kedvese még csak a szárnyait bontogatta a szórakoztatóiparban, végül ez okozta a kapcsolatuk vesztét. Neeson nem talált munkát, ezért úgy döntött, hogy Hollywoodban próbál szerencsét.

Bár kapcsolatuk véget ért, napjainkig barátok maradtak, példamutató, hogy milyen szeretettel beszélnek egymásról. Erről a The Graham Norton Showban is meggyőződhettek a rajongóik, ahol a 67 éves akciósztár olyan csodálattal idézte fel első találkozásukat, hogy abba még egykori kedvese is belepirult.

- Emlékszem a pillanatra, amikor először megláttam Helen Mirrent a forgatáson. Velem szemben jött lefelé a lépcsőn a Morgana-jelmezében, elállt a lélegzetem, csak annyit tudtam kinyögni, oh basszus - emlékezett vissza.

Ő volt George Clooney első felesége

George Clooney, mielőtt összeházasodott volna Amal Clooney-val, előtte folyton őt emlegették Hollywood örök agglegényének, ugyanis már 53 esztendős volt, amikor oltár elé állt ügyvéd kedvesével. Pedig nem Amal az első nő, akinek gyűrűt húzott az ujjára, a '80-as évek végén, pár hónap járás után Talia Balsam színésznőt vette el, de három év után végül a válás mellett döntöttek.

Ezt is szeretjük