Kate Hudson és színészkollégája között izzott a levegő: emiatt nem lettek egy pár
Számos híresség érzett már plátói szerelmet valamelyik kollégája iránt.

kate hudson cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte alig akad olyan halandó, aki ne lett volna plátói szerelmes egy-egy híres emberbe. Természetesen ez az állapot a sztárokkal is előfordul, nem egy olyan művész vallotta be, hogy egykor valamelyik kollégájukért titkon hevesen dobogott a szívük. Legutóbb Kate Hudson vallott erről.

Egy hajszálon múlt, hogy Kate Hudson és Jimmy Fallon összejöjjenek

Jimmy Fallon ma már esti show-műsoráról híres, pedig volt időszak, amikor a színészkedéssel is próbálkozott, a 2000-es években több filmben szerepelt, ilyen volt a Majdnem híres című alkotás, amit Kate Hudsonnal csinált. A színésznő a hétfő esti adásban vallotta be egykori kollégájának, hogy a forgatási munkálatok alatt szerelmes volt belé, és simán randizott volna vele, de végül Fallon sosem hívta el sehova, azt gondolta, biztos akkor nem ő az esete.

A műsorvezető erre azért szégyellte el magát, mivel ő még 2018-ban a saját show-jában vallotta be, hogy akkoriban titokban odáig volt Kate Hudsonért. Ki tudja, most lehet, teljesen másmilyen lenne a két sztár élete, ha Jimmy Fallon elég bátor lett volna elhívni egy randira a szőke szépséget.

Számos híresség érzett plátói szerelmet valamelyik kollégája iránt, képes összeállításunkban megnézheted, ki kiért volt odáig.

Ezt is szeretjük