Emlékszel Kirstie Alley-re? A Nicsak, ki beszél-filmek 70 éves sztárja ennyit változott

A '80-as és '90-es évek színésznői így megváltoztak.

GettyImages-1221812743

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden korszak kitermeli a maga hollywoodi sztárjait, persze vannak olyan hírességek, akik hosszú évtizedeken át a csúcson maradnak, és generációk nőnek fel a filmjein, erre kiváló példa Meryl Streep. Mások pár év után teljesen eltűnnek, mert új vizekre akarnak evezni, vagy szimplán nem kapnak olyan lehetőségeket, amelyekkel valami maradandót alkothatnának. Sokakra viszont az jellemző, hogy úgy tűnik, mintha eltűntek volna, pedig nem. Ugyanúgy dolgoznak tovább, azonban a média kevésbé foglalkozik velük. Kirstie Alley is az utóbbi csapatot erősíti.

Kirstie Alley és a '80-as, '90-es évek többi női sztárja

Kirstie Alley a '80-as években kezdte intenzíven építeni színészi karrierjét, a Star Trek II: A Khan bosszúja volt az első jelentősebb munkája, a magyar nézők a Nicsak, ki beszél-filmekkel szerették meg igazán, ezekben az alkotásokban John Travolta oldalán játszott. Az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvendett a Cheers című sorozat, amelynek az egyik főszereplője volt. Karrierje során két Emmyt és egy Golden Globe-díjat nyert.

A '90-es években sorra kapta a szerepeket, de ahogy teltek az évek, egyre kevesebb kasszasikerben láthattuk viszont. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen visszavonult volna. A hetvenéves sztár 2020-ban a You Can't Take My Daughter című filmben szerepelt, nem mellesleg gyakran kinyilvánítja a véleményét politikai témában a tévében is. Republikánusnak vallja magát, így nem ért egyet Joe Biden döntéseivel.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '80-as és '90-es évek kedvenc színésznői.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük