Emlékszel Kirstie Alley-re? A Nicsak, ki beszél-filmek 70 éves sztárja ennyit változott
A '80-as és '90-es évek színésznői így megváltoztak.

GettyImages-1221812743
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden korszak kitermeli a maga hollywoodi sztárjait, persze vannak olyan hírességek, akik hosszú évtizedeken át a csúcson maradnak, és generációk nőnek fel a filmjein, erre kiváló példa Meryl Streep. Mások pár év után teljesen eltűnnek, mert új vizekre akarnak evezni, vagy szimplán nem kapnak olyan lehetőségeket, amelyekkel valami maradandót alkothatnának. Sokakra viszont az jellemző, hogy úgy tűnik, mintha eltűntek volna, pedig nem. Ugyanúgy dolgoznak tovább, azonban a média kevésbé foglalkozik velük. Kirstie Alley is az utóbbi csapatot erősíti.

Kirstie Alley és a '80-as, '90-es évek többi női sztárja

Kirstie Alley a '80-as években kezdte intenzíven építeni színészi karrierjét, a Star Trek II: A Khan bosszúja volt az első jelentősebb munkája, a magyar nézők a Nicsak, ki beszél-filmekkel szerették meg igazán, ezekben az alkotásokban John Travolta oldalán játszott. Az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvendett a Cheers című sorozat, amelynek az egyik főszereplője volt. Karrierje során két Emmyt és egy Golden Globe-díjat nyert.

A '90-es években sorra kapta a szerepeket, de ahogy teltek az évek, egyre kevesebb kasszasikerben láthattuk viszont. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen visszavonult volna. A hetvenéves sztár 2020-ban a You Can't Take My Daughter című filmben szerepelt, nem mellesleg gyakran kinyilvánítja a véleményét politikai témában a tévében is. Republikánusnak vallja magát, így nem ért egyet Joe Biden döntéseivel.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '80-as és '90-es évek kedvenc színésznői.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük