A 41 éves Macaulay Culkint alig ismertük fel: így néz ki az egykori gyereksztár új sorozatában
Macaulay Culkin az Amerikai Horror Story 10. évadában kapott szerepet.

macaulay-culkin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Macaulay Culkin történetét mindenki ismeri. A Manhattanben született egykori gyereksztár hamisítatlan színészcsaládban nőtt fel, édesapja a Broadway elismert csillaga volt, és nagynénje is a szórakoztatóiparban tevékenykedett. Ezek után nem meglepő, hogy már kiskorában otthonosan mozgott ebben a világban.

Mindössze négyéves volt, amikor elindult a pályán. Első szereplése a Bach gyermekek című színpadi produkcióban volt, de nem kellett sokat várnia, hogy a kamera előtt is debütálhasson. 1990-ben a Reszkessetek, betörők! Kevinjeként berobbant a köztudatba, hogy a kor legfoglalkoztatottabb gyerekszínészévé váljon. Alakításáért Golden Globe-díjra jelölték, majd olyan kasszasikerek főszerepét osztották rá, mint A jófiú, a My Girl - Az első szerelem vagy a Richie Rich - Rosszcsont beforr.

Macaulay Culkin így nézett ki az Amerikai Horror Story első epizódjaiban

Sajnos a hirtelen jött hírnév átka őt is utolérte. A 2000-es években nem munkáiról, hanem drogfüggőségéről szóltak a hírek. Ezekben az időkben olyan aggasztó képek láttak napvilágot róla, amelyeket látva a rajongók nemcsak azt kérdőjelezték meg, valaha viszontláthatják-e kedvencüket a nagyvásznon, hanem egyenesen az életéért aggódtak. Mindenki fellélegzett, amikor kiderült, leszámolt démonjaival, azt a hírt pedig, hogy visszatér a filmezéshez, kitörő örömmel fogadták.

Jelenleg az Amerikai Horror Story tizedik évadában játszik, ami augusztus 25-én indult a tengerentúlon. A Double Feature alcímet viselő horrorantológiában olyan szerepben láthatjuk viszont, amelyre sokan nem számítottak. Egy drogfüggő prostituáltat alakít, akinek minden álma, hogy hollywoodi forgatókönyvíróként lehessen sikeres. 

A dupla epizódos nyitányt imádta a közönség, a twitterezők szerint a két résznek Culkin volt az egyik fénypontja. Sokan kiemelték, hogy a karakterét olyan furcsa misztikus kisugárzással jeleníti meg, amely az egész széria hangulatát megalapozza. Íme az első jelenet, amelyben feltűnt.

A színész a múlt heti premieren kívül még valamit megünnepelhetett. Egy nappal a bemutató után, augusztus 26-án betöltötte a 41. életévét. 

"Mint egy üveg Worcester-szósz, mi is csak jobbak leszünk az évek múlásával. Ezt szem előtt tartva itt az éves emlékeztető arra, hogy tényleg rohan az idő. 41 éves vagyok ma. Remélem, hogy ti is épp annyira imádtok minden elhaladó évet, mint én, hiszen nem öregebbek leszünk, hanem csak még pimaszabbak" - viccelődött a Twitteren.

Így megváltoztak a film szereplői

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek ma a Reszkessetek, betörők! sztárjai.

Ezt is szeretjük