A 74 éves Hillary Clinton babakék ruhában ment a velencei filmfesztiválra: ilyen estélyiket viseltek a sztárok
Mutatjuk, milyen ruhákat viseltek a 2022-es velencei filmfesztivál első napján.

hillary-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 31-én vette kezdetét a velencei filmfesztivál, amelyet idén 79. alkalommal rendeznek meg az olasz városban. Szeptember 10-ig minden áldott nap sztárok hada vonul fel a vörös szőnyegen, szerdán Hillary Clinton is tiszteletét tette az eseményen.

A 2022-es velencei filmfesztivál első napján ilyen ruhákat viseltek

A nyitónapon Noah Baumbach filmjét, a White Noise-t, azaz a Fehér zajt játszották le Adam Driver és Greta Gerwig főszereplésével. Az alkotás egyébként a Netflixen lesz majd elérhető. Hillary Clinton is ennek az alkotásnak a premierjére kapott meghívást, egy babakék kaftánruhában pózolt a vörös szőnyegen. Rajta kívül más női sztárok, mint például Julianne Moore vagy Palvin Barbi is részt vettek az ünnepség nyitónapján.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban léptek a vörös szőnyegre a női sztárok a filmfesztivál első napján.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük