A plus size énekesnő combvillantós estélyiben lopta el a showt: íme az MTV-gála ruhái

Mutatjuk, milyen ruhákat viseltek a női sztárok a 2022-es MTV VMA-n.

GettyImages-1418872775

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap este rendezték meg az MTV Video Music Awardsot, a zenés gálának a Newarkban található Prudential Center adott otthont. A vörös szőnyegen több népszerű sztár is felvonult, ott volt például Taylor Swift, Bebe Rexha vagy éppen Ashley Graham.

Ruhák a 2022-es MTV VMA-n

Ami a gálán viselt ruhákat illeti, az idei díjátadón egyértelműen a klasszikus fekete szín volt a legnépszerűbb. Bebe Rexha is ezt az árnyalatot választotta, az énekesnő még 2019-ben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem akarnak a divattervezők ruhát készíteni neki, mert ő már plus size-nak számít. Ekkor az énekesnő egy videóban akadt ki a tervezőkre, mert véleménye szerint rossz üzenetet terjesztenek ezzel a viselkedésükkel. Lényegében azt éreztetik az emberrel, hogy aki nem az ideális méretekkel rendelkezik, ő már nem is lehet csinos.

- Ha nem tetszik a stílusom vagy a zeném, az egy dolog. De ne mondd azt, hogy nem öltöztethetsz fel valakit azért, mert nem modellméretekkel rendelkezik - jelentette ki akkor, hozzátéve, hogy inkább bátorítani kéne a nőket, hogy szeressék a testüket, és nem azt kéne velük éreztetni, hogy érezzék kevesebbnek magukat csak azért, mert nem S-es méretet hordanak.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkba bújtak a női sztárok az idei MTV Video Music Awardson.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük