Antonio Banderas 22 évvel fiatalabb párja csillogó estélyiben lépett a vörös szőnyegre: Nicole stílusa nagyon dögös
Ilyen nőies és dögös Antonio Banderas párjának a stílusa.

banderas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Antonio Banderas és 22 évvel fiatalabb szerelme, Nicole Kimpel vasárnap vettek részt a Starlite Porcelanosa jótékonysági gálán, az eseményt Marbellán rendezték meg, rajtuk kívül olyan ismert emberek tették tiszteletüket a rendezvényen, mint például Andera Bocelli vagy Richard Gere. A Zorro sztárja a Starlite alapítvány elnöke, ezért neki és kedvese számára kihagyhatatlan volt az est.

Antonio Banderas párjának stílusa

Nicole Kimpel egy kék színű, csillogó estélyiben keltett feltűnést. A szőke szépség az elmúlt években bebizonyította, mennyire nőies és dögös a stílusa. A Németországban született nő eredetileg egy szoftvercégnél kezdte a pályafutását, majd a banki világban helyezkedett el. Ikertestvérével, Barbarával megalkották a Baniki ruházati márkát, a ruhákon kívül cipőket, táskákat és egyéb kiegészítőket gyártatnak.

Képes összeállításunkban megnézheted Nicole Kimpel dögös és nőies szettjeit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük