A nagy pénzrablás Tokiója bikinis bombázó: szexi kreációban mutatta meg formás alakját Úrsula Corberó
Úrsula Corberó falatnyi bikiniben mutatta meg szexi alakját.

ursula-corbero-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úrsula Corberó bomba alakját már A nagy pénzrablás című sorozatban is kiszúrhatták a rajongók, hiszen több olyan jelenete is volt, amikor nem a hírhedt, piros kezeslábast viselte.

A 33 éves szépség idén augusztusban egy irtó dögös, bikinis felvétellel igazolta, hogy a sorozat vége óta semmit nem veszített a formájából.

Úrsula Corberó bikiniben

Instagramján egy több fotóból álló posztot tett ki, hogy megmutassa rajongóinak, hogy telik a nyaralása. Az egyik felvételen egy szexi, piros bikinit viselt. 

ursula-corbero-bikiniben
Fotó: Instagram/Úrsula Corberó

Nemcsak a jó géneknek, hanem a kitartásának is köszönheti formás testét. A Women's Health magazin írásából kiderült, hogy rendszeresen szán időt a testedzésre, a futás az egyik kedvenc hobbija. A jóga és a pilates is közel áll a szívéhez. Ezek mellett olyan gyakorlatokat végez, amelyekkel formálni tudja a has-, a comb- és a farizmát.

Az étkezésre is odafigyel, azonban nem akarja megfosztani magát a kevésbé egészséges ételektől sem, ha valami kalóriadúsat megkíván, abból is eszik. A titka a mértéktartásban rejlik.

További dögös fotók a színésznőről

Összegyűjtöttük Úrsula Corberó legdögösebb fotóit az elmúlt évekből.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük