A nagy pénzrablás Alicia Sierrája a való életben nagyon másképp fest: a 49 éves Najwa Nimri szőke hajjal hódít
Najwa Nimri alakította Alicia Sierrát A nagy pénzrablás harmadik évadától.

najwa nimri cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagy pénzrablás című spanyol sorozat öt évadot élt meg, az utolsó részeket december 3-án mutatták be a Netflixen. A történet első két évada a Spanyol Királyi Pénzverde, az utolsó három pedig a Spanyol Központi Bank kirablását dolgozza fel. A harmadik évadban tűnt fel a színen Alicia Sierra nyomozónő, akit bár eleinte sok néző ellenszenvesnek tartott, a történet előrehaladtával milliók szívébe lopta be magát világszerte. Az éles eszű és rettenthetetlen karaktert Najwa Nimri formázta meg.

Najwa Nimri így fest a való életben

A spanyol színésznő és énekesnő 1972 februárjában látta meg a napvilágot Pamplonában. Színészi karrierjét a '90-es években kezdte, 1995-ben a Salto al vacío című spanyol alkotás volt az első mozifilmje, olyan alkotásokban láthatták viszont a magyar nézők karrierje első évtizedében, mint a Nyisd ki a szemed, Az északi sarkkör szerelmesei vagy A szex és Lucia.

A színészkedés mellett van egy másik nagy szerelme is, a zene. A Najwajean duót Carlos Jeannal csinálta a '90-es években. Első szólóalbuma Carefully címen jelent meg 2001-ben, a 2021-ben megjelent korongja az AMA nevet kapta. A Soundarts oldal egyszer készített vele egy interjút, amelyben megkérdezték tőle, ha választania kéne, a színészet vagy a zenélés mellett tenné le a voksát, erre visszakérdezett: "Ha választanod kéne, az apáddal vagy az anyáddal maradnál?" Ez a reakciója tökéletesen tükrözi, mennyire fontos számára mindkét munkája.

2015 és 2019 között a Bebörtönözve című sorozatban alakította Zulema karakterét, majd 2019-ben megkapta Alicia szerepét A nagy pénzrablásban. Utóbbi sorozatban ő maga alakította ki a megjelenését, hosszú, vörös haját szinte folyamatosan lófarokba kötötte, mert az bevallása szerint trendibb és fiatalosabb külsőt kölcsönzött Aliciának, sőt, a színésznő ragaszkodott hozzá, hogy a sminkese minél több szeplőt varázsoljon az arcára, derült ki a Tokiótól Berlinig című mini dokumentumsorozatból, amit az utolsó évad kedvcsinálójaként készítettek el.

A való életben a sztár stílusa teljesen más, a külseje tökéletesen tükrözi, hogy igazi bohókás művészlélek, nem mellesleg egy vérbeli díva is egyben. Képes összeállításunkban megnézheted Najwa Nimri fotóit.

Ezt is szeretjük