A nagy pénzrablás Monicájának ekkora a babapocakja: a kismama ilyen csinos volt a sorozat premier eseményén
Kedd este megtartották Madridban A nagy pénzrablás utolsó évad második felének díszbemutatóját.

a-nagy-pénzrablás-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagy pénzrablás rajongói már tűkön ülve várják, hogy láthassák a széria utolsó öt részét, amely december 3-án, pénteken jelenik meg a Netflixen. Hatalmas utat járt be a világ legnépszerűbb spanyol sorozata, amelynek az első két évada a Spanyol Királyi Pénzverde elleni hosszan előkészített, többnapos támadást mutatja be. Először, 2017-ben a spanyol Antena 3 csatornán volt látható, de mivel a második évad nézettsége nagyon visszaesett, így már nem terveztek a készítők több epizódot.

A Netflix megvásárolta a sorozat streamingjogait, és felkerült a katalógusába, egyik pillanatról a másikra akkora lett a nézettsége, hogy a szolgáltató felkereste a készítőket, nem terveznek-e folytatást a történetnek. Az alkotó, Álex Pina és csapata csak pár hónappal később válaszolt vissza, mert nem akarták elkapkodni a döntésüket, helyette végiggondolták, mégis hogyan folytathatnák a Professzor és csapata történetét. Szerencsére igent mondtak a Netflix ajánlatára, ezzel a húzásukkal pedig megváltoztatták az életüket. A színészek ünnepelt sztárokká váltak, A nagy pénzrablás pedig egy örök klasszikussá nőtte ki magát, sőt 2022-ben érkezik a Netflixre a dél-koreai változata.

Esther Acebo A nagy pénzrablás ünnepi sajtótájékoztatóján

November 30-án este egy ünnepélyes sajtótájékoztatót rendeztek a december 3-ai premier alkalmából. A széria színészeit is meghívták, elsősorban a sorozatról és a karaktereikről beszélgettek a madridi Vistalegre Palotában, a rendezvényen nemcsak a sajtó képviselői, hanem a legszerencsésebb rajongók is részt vehettek.

Természetesen volt vörös szőnyeges bevonulás is, a Monicát, fedőnevén Stockholmot játszó Esther Acebo igazi meglepetést okozott, ugyanis szépen kerekedő babapocakkal állt a vörös szőnyegre. Ugyanezen a napon, délután már kitett több képet az Instagram-oldalára, ahol szintén látszik a babapocakja. A Vanitatis megírta, hogy a 38 éves színésznő már a hatodik hónapban van, február vége és március eleje között várja a picit. Mivel óvja a magánéletét, így nem lehet tudni az apa kilétéről semmit sem.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan tündököltek A nagy pénzrablás ünnepi sajtótájékoztatóján.

Ezt is szeretjük