Uma Thurman egészen brutális videót posztolt - Tarantino nem áll meg majd a lábán

Ez a felvétel Quentin Tarantino karrierjét is romba döntheti.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Ez a felvétel Quentin Tarantino karrierjét is romba döntheti.

Uma Thurman a hétvégén robbantott, elárulta, hogy zaklatta Harvey Weinstein és hogyan alázta meg és sodorta veszélybe az életét a Kill Bill forgatása alatt Quentin Tarantino.

A nyilatkozatban ígérte, hogy nyilvánosságra hozza a felvételt, amit csak 15 év után kapott meg a rendezőtől. Tarantino olyan kocsiba ültette, amivel sok gond volt, és hiába kérdezett rá a színésznő, letagadta ezt. A felvételről kiderül, hogy valóban veszélyeztette Uma Thurman életét.

Veszélybe sodorták az életét a forgatás alatt

A felvétel a Kill Bill című film autós jelenete során készült még 2002-ben. A videóban jól látszik, hogy a színésznő alig tudta vezetni a kontrollálhatatlan járművet a homokos, kanyargós úton, és a végén egy fának csapódott. A baleset során Uma Thurman annyira beütötte magát, hogy alig volt képes mozogni, majd a végén az látható, ahogy a stáb tagjai a segítségére siettek. 

i post this clip to memorialize it’s full exposure in the nyt by Maureen Dowd. the circumstances of this event were negligent to the point of criminality. i do not believe though with malicious intent. Quentin Tarantino, was deeply regretful and remains remorseful about this sorry event, and gave me the footage years later so i could expose it and let it see the light of day, regardless of it most likely being an event for which justice will never be possible. he also did so with full knowledge it could cause him personal harm, and i am proud of him for doing the right thing and for his courage. THE COVER UP after the fact is UNFORGIVABLE. for this i hold Lawrence Bender, E. Bennett Walsh, and the notorious Harvey Weinstein solely responsible. they lied, destroyed evidence, and continue to lie about the permanent harm they caused and then chose to suppress. the cover up did have malicious intent, and shame on these three for all eternity. CAA never sent anyone to Mexico. i hope they look after other clients more respectfully if they in fact want to do the job for which they take money with any decency.

Uma Thurman (@ithurman) által megosztott bejegyzés,

A színésznő szerint ez az esemény a bűncselekmény határait súrolta, ráadásul maga Quentin Tarantino rendező kényszerítette, hogy ő maga vezesse az autót egy kaszkadőr helyett, hiába kért a színésznő kaszkadőrt. Ráadásul a rendező biztosította arról, hogy az autónak nincs baja. A baleset után Umát kórházba szállították, a térde csúnyán megsérült, ahogy a nyaka is. A New York Times-nak adott interjújában is részletesen beszámolt az esetről.

- Az eset után óriásit veszekedtünk, azt éreztem, hogy meg akart ölni. Erre nagyon mérges lett, valahol érthető módon, mert nem érezte azt, hogy meg akart volna ölni.

Az eset után évekig ment a vita a két nagy sztár között, Uma többször nyilvánosságra akarta hozni a hátsó kamera felvételét, de Tarantino folyamatosan visszautasította ezt. A Weinstein-botrány kirobbanása után azonban a filmrendező odaadta Uma Thurmannek a felvételt. A színésznő Instagram-posztjában kiemelte, bár Tarantino tisztában van vele, hogy ez a felvétel nagy bajokat okozhat még neki, őt büszkeséggel tölti el, hogy a rendező végül helyesen cselekedett. Uma Thurman egyébként a New York Times interjújában nemcsak Tarantinóról beszélt, hanem arról is, hogyan zaklatta őt Harvey Weinsteinerről mi itt írtunk korábban.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük