"Meggyalázta Prince emlékét" - Justin Timberlake-re kiakadtak a rajongók
Az énekes előadása finoman szólva sem aratott osztatlan sikert.

justin-timberlake-prince-super-bowl-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Justin Timberlake a tegnapi Super Bowl-on szeretett volna megemlékezni az elhunyt zenei legendáról, Prince-ről, ugyanis Minnesotában, az ő szülővárosában rendezték meg idén az eseményt.

Nem aratott sikert

A popsztár Prince I Would Die 4 U című számát énekelte el az elhunyt énekes virtuális hologramjával, az előadása azonban finoman szólva sem sikerült túl jól, aminek nemcsak a nézők, hanem a sztárok is hangot adtak - rengetegen írtak neki Twitteren, hogy alaposan meggyalázta Prince emlékét.

"Ha valaha két szónál többet is váltottál volna Prince-szel, tudhatnád, hogy minden porcikájával tiltakozott volna ez ellen az előadás ellen", "Csalódtam Timberlake-ben. Egész jó kis show volt, amíg nem jött ez a marhaság Prince emlékére. Ember, mindenki tudja, hogy ki nem állhattátok egymást, ez annyira szánalmas", "Justin fél perc alatt meggyalázta Prince emlékét. Még nézni is fájdalmas volt..." - írták Twitteren.

Justin Timberlake és Prince ugyanis híresen nem kedvelték egymást: a Purple Rain énekese beszólt az egykori NSYNC-tagnak a SexyBack című számáért, mire Timberlake a Give It To Me című dalában azzal vádolta a sztárt, hogy csak féltékeny a sikereire.

A viszályuk itt nem ért véget: a 2007-es Golden Globe-gálán Justin Timberlake adta át a legjobb dalnak járó díjat, amit Prince nyert meg a Song of the Heartért - azonban az énekes legenda sajnos nem ért oda a díjkiosztóra, mert a dugóban rekedt. Justin vette át a díjat a nevében, majd teátrálisan lejjebb engedte a mikrofont, gúnyt űzve a rendkívül alacsony sztárból.

Ennek fényében nem is meglepő, hogy a rajongók nem kértek a szívhez szóló duettből - roppant képmutatónak tartották ugyanis Timberlake előadását.

Ezt is szeretjük