Nem baleset volt Natalie Wood halála - Őt gyanúsítják a meggyilkolásával
A rendőrség megnevezte a színésznő gyilkosát.

natalie-wood-halala-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalie Wood rejtélyes halálának ügyében már lassan négy évtizede vizsgálódnak: a nyolcvanas években lett baleset áldozata a gyönyörű színésznő, aki 1981. november 29-én a férje, Robert Wagner és közös barátjuk, Christopher Walken társaságában hajózott ki a Kaliforniai-öbölbe - ekkor látták utoljára élve.

Újra elkezdték vizsgálni az ügyet

Az a tény, hogy Natalie egyáltalán hajlandó volt hajóra szállni, mindenkit meglepett, hiszen a színésznő köztudottan rettegett a víztől, tengeribeteg volt, és úszni sem tudott.

Wagner állítása szerint aznap délután látta utoljára a feleségét - kissé összeszólalkoztak, emiatt Natalie levonult a kabinjába. Mikor később a férje utánament, hogy lerendezzék a konfliktusukat, Natalie már sehol nem volt. A sztár holttestét egy nappal később találták meg az öbölben, a halál oka pedig hivatalosan fulladás volt.

A színésznő húga, Lana Wood azonban nem nyugodott bele abba, hogy testvére egyszerűen baleset áldozata lett, ezért újabb vizsgálatokat követelt - mint kiderült, mást is talált a testén a halottkém, nem csak fulladásra utaló nyomokat.

Új bizonyítékok merültek fel

Később tudatták, hogy dulakodásra utaló sérülésnyomok is voltak a színésznő bőrén, így valószínűsíthető, hogy a férjével lefolytatott vita csúnyábban végződött, mint ahogy azt Robert Wagner elmesélte: ő konzekvensen tagadta a vádat, miszerint bármi köze lenne a felesége halálához. A rendőrség két hétig vizsgálta az ügyet, majd lezártnak tekintették: a színésznő halálát véletlen fulladásnak nyilvánították.

2011-ben nyitották meg először újra az ügyet, egy évvel később pedig a halál okát véletlen fulladásról fulladás és egyéb, meghatározhatatlan tényezőkre módosították.

Most azonban úgy tűnik, hogy a Los Angeles-i rendőrség nyomozója, John Corina hadnagy megtalálta a valódi gyilkost: szerinte egyértelmű, hogy a férje végzett Natalie Wooddal.

- Hat éve vizsgálom az ügyet, és elmondhatom, hogy Robert Wagner az első számú gyanúsítottam. Folyamatosan változtat a sztorin, az események nem passzolnak egymáshoz időrendileg, ráadásul, mióta újranyitottuk az ügyet, egyáltalán nem hajlandó együttműködni a rendőréggel - nyilatkozta.

Az, hogy mi történik majd Robert Wagnerrel, ha esetleg kiderül, hogy ő állt a színésznő halála mögött, még kérdéses, ugyanis egy 87 éves, idős férfiról beszélünk - ráadásul perdöntő bizonyítékok hiányában valószínűleg nem is állná meg a helyét a bíróságon a rendőrök által felállított vád.

Sztárok, akiknek máig nem derült fény a haláluk valódi okára

Brittany Murphy, Natalie Wood, Diana hercegnő - három gyönyörű nő, akik tragikusan fiatalon hunytak el, a haláluk valódi okára pedig máig keresik a választ.

Ezt is szeretjük