Aggasztó képek jelentek meg a Harry Potter Draco Malfoyáról: Tom Felton a golfpályán esett össze
Tom Felton golfozás közben lett rosszul.

GettyImages-120012867
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Harry Potter-filmekből ismert Tom Felton is részt vett a 2021-es Ryder Cup golfbajnokság sztárfordulóján, amit csütörtökön tartottak meg. Az esemény a hivatásos sportolók számára péntektől vasárnapig tart.

A 34 éves színész a 18-as lyuknál hirtelen rosszul lett, majd összeesett, emiatt azonnali segítségre szorult.

Tom Felton összeesett, kórházba szállították

Aggasztó képek láttak napvilágot a Harry Potter Draco Malfoyáról, ezek a felvételek már az összeesése után készültek róla, látszott rajta, hogy nem érezte jól magát. Nem csoda, hogy a körülötte lévők is aggódtak az állapotáért. Szerencsére, ha még egy pillanatra el is ájult, gyorsan magához tért.

tom
Fotó: Richard Heathcote/Getty Images Hungary

A verseny szervezői azonnal cselekedtek, a színészt egy autóval szállították le a pályáról, illetve mentőt hívtak hozzá. Az egyik helyi kórházba szállították, közölte a BBC. Egyelőre nem érkeztek hírek az állapotáról, emellett Felton sem jelentkezett be Instagramon, hogy beszámoljon a hogylétéről.

GettyImages-1342116516
Fotó: Andrew Redington / Getty Images Hungary

Felton lelkes golfozóként képviselte Európát a finn Teemu Selanne korábbi profi jégkorongozóval együtt. A színész pont a 34. születésnapja után egy nappal esett össze. Természetesen a rajongók drukkolnak neki, hogy minél hamarabb felépüljön: "Gyors felépülést kívánok neked, és rengeteg szeretetet és erőt küldök neked, vigyázz magadra!", "Remélem, hogy minden rendben van veled, szeretlek!", "Már lehet tudni valamit Tom Felton állapotáról? Bízom benne, hogy nincs nagy baj!" - fogalmazták a Twitteren.

Szeptember 22-én, a születésnapján az alábbi pozitív sorokat írta ki a színész a közösségi oldalára: "33 év letudva, te szent atyám, annyira szórakoztató volt idáig eljutni, mégis valahogy úgy érzem, hogy a legjobb dolgok még csak most jönnek. Köszönöm mindenki szeretetét, támogatását és humorérzékét. Folytassuk tovább ezt a jó dolgot a következő 33 évre" - fogalmazta.

Tom Felton és Emma Watson kapcsolata

Rupert Grint szerint Tom Felton és Emma Watson között mindig is izzott a levegő.

Ezt is szeretjük