A Harry Potterben ki nem állhatták egymást - Valójában izzott a levegő a két színész között
Rupert Grint szerint Tom Felton és Emma Watson között mindig is izzott a levegő.

tom-felton-és-emma-watson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Harry Potter a 2000-es évek egyik legnépszerűbb filmes franchise-a volt, a benne szereplő színészek a világ szeme láttára nőttek fel. A három pozitív karaktert alakító főszereplő a Harryt megformáló Daniel Radcliffe, a Ron bőrébe bújó Rupert Grint, illetve a Hermione Grangert játszó Emma Watson volt. Mint minden történetben, itt is voltak negatív karakterek, Potter nagy ősellensége Draco Melfoy volt, akinek szerepét Tom Felton nyerte el.

Ilyen volt a valóságban Tom Felton és Emma Watson kapcsolata

Bár a forgatókönyv szerint Tom Felton és Emma Watson karaktere nem kedvelte egymást, ennek ellenére a valóságban a színészek nagyon jó viszonyt ápoltak egymással, sőt, vonzódtak is egymáshoz, erről Rupert Grint vallott az Entertainment Tonightban.

- Mindig volt valami köztük, érződött az a kis szikra. De persze még nagyon fiatalok voltunk, ez olyan volt, mint bármilyen gyerekkori románc - magyarázta a műsorban a színész, aki hozzátette, hogy ő nem vonzódott a Harry Potter stábtagjai közül senkihez sem.

Emma Watson még 2011-ben vallotta be, hogy első plátói szerelme Tom Felton volt. 

- Az első két film forgatásakor odáig voltam Tom Feltonért, ő volt az első plátói szerelmem. Tisztában van ezzel, mert beszéltünk róla, a mai napig jót röhögünk ezen. Most már nagyon jó barátok vagyunk - nyilatkozta akkor a színésznő.

A két sztár sűrűn találkozik egymással, néha az Instagram-oldalukra is posztolnak közös képeket a rajongók legnagyobb örömére. Ez 2018 novemberében készült róluk.

Az alábbi felvételt Tom Felton posztolta közösségi oldalára 2019 augusztusában. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Quick learner x

Tom Felton (@t22felton) által megosztott bejegyzés,

Ennyi posztolás után újra szárnyra röppentek a pletykák, miszerint a két színész titokban egymással jár, de a 29 éves színésznő novemberben a Vogue-nak azt nyilatkozta, hogy nincs párja.

- Sosem hittem ebben a boldog szingli vagyok szövegelésben. Mindig csak egy dumának tartottam ezt. Hosszú időbe telt, de most már boldog szingli vagyok. Én ezt csak úgy nevezem, hogy a magam partnere vagyok - vallotta be a rajongók legnagyobb bánatára.

Tom Felton a Daily Mailnek mondta el, hogy jelenleg egyedülálló. Nem akar csak azért együtt lenni valakivel, hogy ne legyen egyedül. 

Színészek, akik a forgatáson szerettek egymásba

Képes összeállításunkban olyan színészeket mutatunk, akik a forgatáson szerettek egymásba.

Ezt is szeretjük