Tom Cruise nagyon másképp néz ki friss fotóin: plasztikával vádolják az 59 éves filmsztárt

Tom Cruise friss fotói láttán sokan plasztikával gyanúsították meg a sztárt.

tom-cruise-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise szombaton részt vett a Los Angeles Dodgers és a San Fransisco Giants csapatok baseballmeccsén, a sporteseményen több felvétel is készült róla, hiszen ha egy híresség is ott ül a közönség soraiban, az mindig igazi kuriózumnak számít.

A friss képei futótűzként terjedtek el az interneten, ugyanis több rajongó szerint az 59 éves színész teljesen másképp néz ki, mint pár hónappal ezelőtt.

Tom Cruise friss fotói láttán merült fel a plasztika gyanúja

Az alábbi Instagram-posztban te magad is megnézheted a színészről készült új képeket. A poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva a többi felvételt is láthatod. 

A Twitteren számos rajongó arra az álláspontra jutott, hogy Cruise valamilyen plasztikai beavatkozáson esett át, a legtöbben az arcfeltöltésre tippeltek, írta meg a Page Six. A sztárok közül többen döntenek úgy, hogy korrigálásokat hajtatnak végre a testükön, nemcsak a nőknél, hanem a férfiaknál is előfordul ez. Például Mickey Rourke és Sylvester Stallone arcán is végrehajtottak szépészeti eljárásokat.

Persze arról sem feledkezhetünk meg, hogy Cruise színész, és lehet, kapott egy olyan szerepet, ami miatt jelenleg hízókúrán van, és emiatt lett kicsit kerekebb az arca.

Sajnos egyesek átestek a ló túloldalára, és egyből gúnyolni kezdték a sztárt, mókusarcúnak csúfolták, azonban erre több ember is kiállt mellette a Twitteren: "Tehát, a lényeg: nem vagyok Tom Cruise-rajongó. Soha nem voltam az. Véleményem szerint kicsit nagyképű. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy rendben lenne lebecsülni valakit a kinézete miatt. Nem a stílusról vagy az imázsról beszélek, hanem a fizikai megjelenésről. Az emberek, akik Cruise arcát kritizálják, mind ostobák." "Az emberek teljesen elvesztik az eszüket Tom Cruise arca miatt. Pedig ebben nincs is semmi, ezt hívjuk idősödésnek" - fogalmazták.

Teljesen jogosan gondolkodnak a színész védelmébe állók, mert ha még plasztikáztatott is, ez a tette akkor sem jogosíthat fel senkit sem arra, hogy automatikusan megbélyegezze a külsejét.

Tom Cruise és Nicole Kidman lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Tom Cruise és Nicole Kidman lánya, Bella.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük