Adele testhezálló ruhában mutatta meg bomba alakját a Vogue-ban: ennyire dögösnek még sosem láttuk

Adele a Vogue magazin novemberi számának címlapsztárja.

adele-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele rajongói nem is lehetnének boldogabbak, ugyanis idén végre új dalokkal tér vissza. Új kislemeze, az Easy On Me október 15-én jelenik meg. A dal majd a negyedik albumán is hallható lesz, de annak a megjelenését egyelőre még nem jelentette be az énekesnő.

A nagy visszatérése kapcsán a Vogue magazinnak adott interjút, nemcsak a brit, hanem az amerikai verzió is az énekesnőt tette a novemberi címlapjára. Ezzel lényegében történelmet írt, mert még egy híresség esetében sem fordult elő, hogy mindkét típusú lapnak ő lenne a címlapsztárja.

Adele 45 kilós fogyása után pózolt a Vogue kedvéért

Az énekesnő fogyásáról az elmúlt években több alkalommal beszámoltunk, összesen 45 kilót dobott le, 2019 nyarán kezdett bele az edzésbe, sajnos a kisfia, Angelo édesapjával, Simon Koneckivel megromlott a házassága, ezért a sportolásba menekült. Az étkezését is megváltoztatta, a belefektetett energiának köszönhetően csak úgy olvadtak le róla a kilók. Legfrissebb fotóján is jól látszik, milyen vékony lett. Egy fekete, testhezálló Dolce & Gabbana ruhában mutatta meg nőies idomait a Vogue magazin kedvéért.

Az interjúban elmondta, az edzés megszállottja lett.

- A szorongásom miatt menekültem a sportba. Edzés közben mindig jobban éreztem magam. Soha nem arról volt szó, hogy le szeretnék fogyni, az volt a célom, hogy erőssé váljak, és minél több időt töltsek a telefonom nélkül. A rabjává váltam, naponta kétszer-háromszor is edzek. Reggel súlyzós edzést csinálok, délután bokszolok vagy túrázom, este kardiózom. Alapvetően munkanélküli voltam, amikor belekezdtem ebbe. Jelenleg is személyi edzők segítségével sportolok - magyarázta.

Ahogy egyre vékonyabb lett, sajnos többen kritizálták az alakját, elmondása szerint főleg a nők támadták.

- A testemet az egész pályafutásom alatt tárgyiasították, ez nem mostani jelenség. Megértem, miért sokkolta többeket az átalakulásom. Azt is megértem, hogy emiatt egyes nők miért érezték magukat megbántva. Vizuális szempontból régen sok nőt képviseltem, de ettől függetlenül ma is ugyanaz az ember maradtam. A legbrutálisabb beszélgetéseket más nők folytatták a testemről. K***ára csalódott voltam emiatt, megbántották az érzéseimet - vallotta be.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Manapság a magánélete is rendbe jött, a válásáról elmondta, ő hagyta el Koneckit, mert úgy érezte, hogy már nem boldog a férje mellett.

- Egyikünk sem követett el semmi rosszat, nem bántottuk meg egymást, vagy ilyesmi. Csak azt akartam, hogy a fiam lássa, hogy igazán szeretek valakit, és engem is viszontszeretnek. Ez nekem nagyon fontos szempont. Azóta azon vagyok, hogy megtaláljam az igazi boldogságomat.

Sajnos kilencéves fiuk nehezen dolgozza fel, hogy a szülei nincsenek együtt, Adele többször megkapta Angelótól azt a kérdést, hogy miért nem szereti már az apukáját, és miért nem tudnak újra együtt élni?

Rich Paulba az idén szeretett bele, már régóta ismerték egymást, de a szerelem csak ebben az évben bontakozott ki kettejük között, már a fiának is bemutatta a férfit. Azt kedveli a sportügynökben, hogy vicces, emellett elfogadta azt is, hogy Adele híresség. Akkor kezdtek el randizni, mielőtt az énekesnő édesapja elhunyt volna.

- Rich hihetetlen jó időben érkezett az életembe. Nem érzem magam mellette szorongónak, idegesnek vagy megtörtnek. Pont az ellenkezőjét élem meg, ez pedig elég vad élmény. Én egy 33 éves, elvált édesanya vagyok, aki felelős a kisfiáért. Az utolsó dolog, amire szükségem lenne, egy olyan valaki, aki nem tudja, hol van, és mit akar ebben az életben. Én tudom, mit akarok, és azzal is tisztában vagyok, mi az, amire nem vágyom.

Rebel Wilson fürdőruhás fotói

Nemcsak Adele, hanem Rebel Wilson is sokat fogyott az elmúlt években.

Ezt is szeretjük