A Szulejmán Hürremje földre szállt angyal volt hófehér estélyijében: fotókon Meryem Uzerli legszebb ruhái

Mutatjuk Meryem Uzerli legszebb ruháit.

meryem uzerli cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meryem Uzerli a legdögösebb és legstílusosabb török színésznők közé tartozik, ha egy nyilvános eseményre megy, mindig lehengerlően néz ki. A kétgyermekes sztárt a legtöbben a Szulejmánból ismerhetik.

Meryem Uzerli stílusa

Törökországban a Szulejmánt 2011 és 2014 között vetítették, hazánkban az RTL Klub 2013 és 2018 között sugározta. A kosztümös sorozat főszerepét, Hürrem szultánát Meryem Uzerli alakította. A szerelmi intrikákkal és politikai cselszövésekkel megtűzdelt történet igazi szenzációnak számított, nem csoda, hogy a mai napig ismétlik. Az alábbi fotóra kattintva megnézheted, hol nézheted a szériát, ha nosztalgiára vágysz.

A 38 éves színésznő imádja a divatot, rendszeresen jár különféle bemutatókra, nagyon nőies ízlése van. A klasszikus darabok mellett a dögösebb ruhákat sem veti meg. Mivel remek formában tartja magát, így minden jól áll neki, az Asian World Filmfestnek adott interjújában elmesélte, mi a titka. Mint kiderült, nem mindig volt a tudatosság jelen az életében.

- Igazából nincs ebben semmi titok! Leszoktam a dohányzásról, szégyellem magam ezért, de szinte egész életemben cigiztem, leszámítva azt az időszakot, amikor terhes voltam, illetve amikor egy tévéshow-t forgattam két évig. Még fiatalon szoktam rá, az emésztésem pedig gyors volt, így lényegében azt ehettem, amit akartam. Sosem voltam sportos vagy az egészséges életmód híve. Most, hogy letettem a cigit, felszedtem pár kilót. Próbálok többet sportolni, imádok futni, olyan, felér egy meditációval - nyilatkozta.

Az elmúlt években több káprázatos estélyiben láthattuk, az egyik kedvencünk az a hófehér kreáció, amelyben úgy festett, akár egy földre szállt angyal. Képes összeállításunkban megnézheted Meryem Uzerli legszebb estélyi ruháit.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük