A Szulejmán Hürremje földre szállt angyal volt hófehér estélyijében: fotókon Meryem Uzerli legszebb ruhái
Mutatjuk Meryem Uzerli legszebb ruháit.

meryem uzerli cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryem Uzerli a legdögösebb és legstílusosabb török színésznők közé tartozik, ha egy nyilvános eseményre megy, mindig lehengerlően néz ki. A kétgyermekes sztárt a legtöbben a Szulejmánból ismerhetik.

Meryem Uzerli stílusa

Törökországban a Szulejmánt 2011 és 2014 között vetítették, hazánkban az RTL Klub 2013 és 2018 között sugározta. A kosztümös sorozat főszerepét, Hürrem szultánát Meryem Uzerli alakította. A szerelmi intrikákkal és politikai cselszövésekkel megtűzdelt történet igazi szenzációnak számított, nem csoda, hogy a mai napig ismétlik. Az alábbi fotóra kattintva megnézheted, hol nézheted a szériát, ha nosztalgiára vágysz.

A 38 éves színésznő imádja a divatot, rendszeresen jár különféle bemutatókra, nagyon nőies ízlése van. A klasszikus darabok mellett a dögösebb ruhákat sem veti meg. Mivel remek formában tartja magát, így minden jól áll neki, az Asian World Filmfestnek adott interjújában elmesélte, mi a titka. Mint kiderült, nem mindig volt a tudatosság jelen az életében.

- Igazából nincs ebben semmi titok! Leszoktam a dohányzásról, szégyellem magam ezért, de szinte egész életemben cigiztem, leszámítva azt az időszakot, amikor terhes voltam, illetve amikor egy tévéshow-t forgattam két évig. Még fiatalon szoktam rá, az emésztésem pedig gyors volt, így lényegében azt ehettem, amit akartam. Sosem voltam sportos vagy az egészséges életmód híve. Most, hogy letettem a cigit, felszedtem pár kilót. Próbálok többet sportolni, imádok futni, olyan, felér egy meditációval - nyilatkozta.

Az elmúlt években több káprázatos estélyiben láthattuk, az egyik kedvencünk az a hófehér kreáció, amelyben úgy festett, akár egy földre szállt angyal. Képes összeállításunkban megnézheted Meryem Uzerli legszebb estélyi ruháit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük