Sandra Bullock talpig aranyban ragyogott a díjátadón - fotókon 2020 legszebb estélyi ruhái
Fotókon mutatjuk 2020 legszebb estélyi ruháit.

sandra-bullock-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2020-as év kicsit más volt, mint a többi, ugyanis a koronavírus berobbanásával rengeteg eseményt lemondtak, vagy áttettek későbbi időpontra. A díjátadók egy részét virtuálisan tartották meg, erre kiváló példa az Emmy-gála, más filmes eseményekre sokkal kevesebb vendéget hívtak meg a járványra való tekintettel, ilyen volt a velencei filmfesztivál. Emiatt a hírességek kevesebb alkalommal vonulhattak fel a vörös szőnyegen.

2020 legszebb estélyi ruhái

Bár kevesebb volt a vörös szőnyeges esemény, mint a többi évben, azért akadtak emlékezetes pillanatok 2020-ban is, ami a divatot illeti. Az év elején megtartott Golden Globe-ra, BAFTA-gálára vagy éppen az Oscar-díjátadóra rengeteg hírességet hívtak meg, akik egytől egyig kihozták magukból a maximumot, hogy tökéletesen nézzenek ki. A Golden Globe-gálán a legjobb filmnek járó díjat 2020-ban Sandra Bullock adhatta át, ennek alkalmából egy különleges arany estélyit viselt, ami tökéletesen állt rajta.

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak a legszebb estélyik, amelyeket a női világsztárok viseltek 2020-ban.

Ezt is szeretjük