Gerard Butler 50 éves párja fantasztikusan néz ki bikiniben: Morgannek gyönyörű az alakja

Gerard Butler és Morgan Brown Puerto Ricón strandoltak.

GettyImages-1032968480
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a 2000-es években Gerard Butler berobbant a köztudatba, egyre több nő kezdett rajongani érte. A 300 és a Csúf igazság sztárját több női hírességgel, például Jennifer Anistonnal és Cameron Diazzal is összeboronálták.

2014-ben szeretett bele Morgan Brownba, akivel bár többször szakított, de végül mindig újra egymásra találtak. Az ötvenéves lakberendezővel a héten fotózták le a lesifotósok.

Gerard Butler és párja

A páros Puerto Rico egyik strandján tartózkodott éppen, amikor egy lesifotós megörökítette őket. Ahogy az alábbi két felvételen is látszik, Morgannek gyönyörű, sportos alakja van.

A novemberben 52. születésnapját ünneplő Butler még 2014-ben ismerkedett meg Morgannel, végül 2016 őszén a People magazin közölte, hogy szakítottak. 2017 júliusában Mexikóban fotózták le őket együtt, akkor már lehetett tudni, hogy kibékültek. Három hónappal később újra arról cikkeztek, hogy Butler szingli. A színész bevallotta, hogy nagyon nehéz a hektikus munkabeosztása miatt a romantikára is időt szánni. Egyszerűen nincs ideje a magánéletre.

Ugyanebben az évben arról mesélt a lapnak, hogy szeretne végre családot.

- Öt éven belül kapcsolatban szeretnék lenni, örülnék, ha lenne egy vagy két gyerekem, most már itt az ideje ennek - fogalmazta.

Pontosan nem tudni, hogy a 2017-es szakításuk után mikor találtak ismét egymásra, de 2019-ben újra együtt mutatkoztak. 2020 augusztusában megint szétmentek, de úgy tűnik, nem bírják egymás nélkül, így jelenleg most ismét együtt vannak.

Jason Momoa felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a színésznő, aki így megbabonázta Jason Momoát.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük