Ő volt a Télapu-filmek főhőse: Tim Allenre rá sem ismerünk 67 évesen
Tim Allen a '90-es évek derekától a családi filmek közkedvelt színésze lett.

tim-allen-télapu
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karácsony az év azon szakasza, amikor mindannyian kicsit ismét gyermekké válhatunk. Izgalommal telve várjuk, hogy kibonthassuk az ajándékcsomagokat a fa alatt, sőt már-már újra hiszünk a Télapóban is. Ezt nem csak az ünnep szelleme okozza, Hollywood is ügyesen idézi vissza filmjeivel, hogy milyen volt gyereknek lenni.

A Télapu is egy olyan alkotás, ami visszarepít az időben. A történet cselekménye szerint Scott igyekszik elhitetni kisfiával, hogy a Mikulás igenis létezik, még akkor is, ha ő maga nem hisz benne. Ám a sors rácáfolt, ugyanis szenteste szembe találja magát a fehér szakállú, pocakos lénnyel, aki egy véletlen baleset folytán lezuhan a férfi házának tetejéről, majd arra kéri őt, lépjen a helyébe.

Tim Allen így néz ki most

Az 1994-es családi film, ha nem is lett olyan klasszikus, mint a Reszkessetek, betörők!, de elég népszerűnek bizonyult ahhoz, hogy még további két folytatást kapjon, ami elsősorban főszereplőjének, Tim Allennek köszönhető, aki tökéletesen hozta a figurát.

Tim Allen 1994-ben a Télapu című filmben, és 2020 januárjában egy díjátadón.
Tim Allen 1994-ben a Télapu című filmben, és 2020 januárjában egy díjátadón.
Fotó: Getty Images Hungary

A komikus számára ez a film jelentette az áttörést, Amerika-szerte népszerű vígjátéksztár lett, és a szakma is észrevette. Egy évvel később Golden Globe-díjjal jutalmazták a Házi barkács című sorozatért. Később olyan szerepekben láthattad őt, mint az Összekutyulva vagy a Faterok motoron, valamint ő kölcsönözte a hangját a Toy Story Buzzjának.

tim allen 2
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

67 évesen sem vonult nyugdíjba, bár az idő vasfoga, ahogy mindenkit, őt sem kímélte. Ám ez egy cseppet sem zavarja, továbbra is a szórakoztatóiparban tevékenykedik. Sorozata, az Apa csak egy van 2020-ban kapott lezárást, legutóbb pedig a Zsaruk bevetésen egy epizódjában tűnt fel.

Ez a friss Twitter-bejegyzés a bizonyítéka, hogy a humora se változott. Itt azzal viccelődött, hogy karácsony idején valahogy mindig hatalmas lesz a szakálla, utalva ezzel az emblematikus szerepére.

Macaulay Culkin 40 évesen

A Reszkessetek, betörők! Kevinje feje felett is telik az idő. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Macaulay Culkin az elmúlt években.

Ezt is szeretjük