Gordon Ramsay lányát bunkó módon lekövérezte a rádiós: Tilly így vágott vissza a műsorvezetőnek

Tilly Ramsay a közösségi oldalán szúrt vissza a rádiósnak, aki a külsejére tett megjegyzést.

tilly-ramsay-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korábban már megírtuk, hogy Gordon Ramsay legkisebb lánya, Tilly Ramsay is szerepel a BBC-n futó Strictly Come Dancing legújabb évadában.

Mivel jelenleg a képernyőn szerepel, így többet foglalkozik vele a brit sajtó is, az LBC London rádióadó egyik műsorvezetője, Steve Allen is témába hozta a műsort és Tillyt, ám a férfi nagyon messzire ment. Szerencsére Ramsay lánya nem hagyta magát, az Instagramon vágott vissza a rádiósnak, írta meg a BBC.

Tilly Ramsay-t csúnyán megalázta a rádiós, de ő nem hagyta magát

Steve Allen bunkó és lekezelő módon nyilatkozott Tillyről a műsorban, az alábbi bántó szavak hagyták el a száját:

- Hát nem tud jól táncolni, már most untat engem. Ő csak egy apró, dagi lány, nincs igazam? Gondolom, az apja főztje miatt lett ilyen - fogalmazta.

Bár véleményszabadság van, ettől függetlenül ez nem jogosít fel senkit sem, hogy ismeretlenül ország-világ előtt egy hús-vér, érző emberi lény külsejét pocskondiázza, ezzel pedig Tilly is egyetért, a novemberben 20. születésnapját ünneplő lány az Instagramon fejtette ki véleményét erről.

- Igyekszem nem olvasni és hallgatni a negatív megjegyzéseket, azonban a közelmúltban egy 67 éves férfi egy nemzeti rádióadón elvetette a sulykot. Steve, kérlek, nyugodtan mondd el a véleményedet, bár én már meghúzom a határt a megjelenésem kommentálásánál. Annyira kár, hogy valaki egy ilyen pozitív élményt negatívvá akar tenni. Nem ez az első, és biztosan nem is ez lesz az utolsó megjegyzés a megjelenésemről, ezt elfogadom, miközben azt tanulom, hogy elfogadjam önmagamat - kezdte a mondandóját.

- De ne feledd, a szavak fájdalmat okozhatnak, a nap végén én pedig csak egy 19 éves lány maradok. Hálás vagyok minden csodálatos lehetőségért, amiben részt vehettem, és pontosan értem, ha  nyilvánosság elé állsz, annak meglesznek a maga következményei, ezzel már kiskorom óta tisztában vagyok. Azonban nem tolerálom azokat az embereket, akik úgy gondolják, hogy rendben van nyilvánosan kommentálni bárki súlyáról és megjelenéséről - fejezte be, és arra ösztönözte az embereket, hogy bánjanak egymással kedvesen.

A rádiós műsorvezető egyelőre nem reagált semmit sem Tilly válaszára. Ettől függetlenül a fiatal lány rengeteg támogató üzenetet kapott már a közösségi oldalán: "Tilly, te kívülről és belülről is egy csoda vagy. Szerintem bátor tett volt, hogy így ki mertél állni magadért, és ilyen tökéletesen összefoglaltad a véleményed, remélem, hogy ebből sokan tanulnak majd!" "Soha ne feledd, a hozzá hasonló emberek a saját bizonytalanságaik és problémáik miatt mondják ki azokat a szavakat, amiket. Ne hallgass rájuk, és csináld azt, ami jólesik!" - fogalmazták.

Gordon Ramsay legkisebb gyermeke

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagyfiú Gordon Ramsay gyerkőce, Oscar.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük