Gordon Ramsay csinos felesége csillogó estélyit húzott új éttermük megnyitójára: már 25 éve házasok

Gordon Ramsay felesége nagyon csinosan festett a The River Étterem megnyitóján.

Gordon Ramsay felesége estélyiben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsay a világon legismertebb és leggazdagabb sztárséfek egyike, sokan a főzős realityműsorokból ismerhetik, amelyekben nem rest visszafogni magát, ha kritizálni kell a versenyzőket. Az elmúlt években olyan műsorokban láthattad őt, mint A konyha ördöge, A pokol konyhája, A fickó F-fel vagy az Étterem életre-halálra.

A többszörös Michelin-csillagos séf számos éttermet nyitott karrierje során, a legújabb a The River, azaz a Folyó nevet kapta.

Gordon Ramsay felesége estélyiben

Az éttermének megnyitójára felesége, Tana is elkísérte. A 47 éves barna szépség egy csillogó, fekete estélyiben pózolt férje oldalán. Ramsay szokásához híven a séfkabátjában volt.

tk3s goff the river rest 4449599
Fotó: Kgc-03 / Northfoto

Ramsay világszerte több éttermet üzemeltet, a The River a 19., amely Angliában nyílt meg. Összesen 17 étterme van külföldön, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Dubajban és Szingapúrban is élvezhetik a vendégek a Ramsay receptjei alapján elkészült finomságokat.

A sztárséfet felesége mindenben támogatja, amiben csak tudja. A nő csupán 18 éves volt, amikor megismerte Gordont egy szilveszteri bulin, de akkor még foglalt volt a szíve, jegyben járt egy másik séffel, Timmel. Miután a férfival szakított, újra elé sodorta az élet Ramsay-t, aki első randi gyanánt elhívta őt motorozni, azóta is elválaszthatatlanok. Amikor összejöttek, a séf beosztása elég hektikus volt, előfordult, hogy a munkahelyén késő este vagy kora reggel végzett csak, de Tana mindig megvárta annak érdekében, hogy minél több időt tudjanak együtt tölteni.

1996-ban kötötték össze az életüket, a nő ekkor 21, Ramsay 29 éves volt. Öt gyerekük lett: Megan 1998-ban, ikreik, Holly és Jack 2000-ben, Elizabeth, becenevén Tilly 2001-ben és a kis Oscar 2019-ben született. Nyíltan beszéltek arról, milyen nehéz volt számukra a gyerekvállalás házasságuk első éveiben, ugyanis Tana policisztás petefészek-szindrómában szenvedett, Ramsay-nek pedig a spermiumszáma volt nagyon alacsony, vélhetően azért, mert nagyon sokat állt a konyhában a tűzhely közelében. Végül lombikprogram segítségével váltak szülőkké.

tk3s goff the river rest 4449598
Fotó: Kgc-03 / Northfoto

Jóban és rosszban is kitartanak egymás mellett, Tana maximálisan megbízik a férjében.

- Ha aggódnék amiatt, hogy a nők rávetik magukat a férjemre, paranoiássá válnék. Elég magabiztosnak kell lenned a kapcsolatodban. Bízom Gordonban, enélkül nincs értelme - idézte a nő szavait a The Guardian.

Jamie Oliver felesége

Képes összeállításunkban fiatalkori és frissebb képeket is láthatsz Jamie Oliver imádott feleségéről.

Jamie Oliver 27 éve rajong gyönyörű feleségéért - Nem csoda, hogy beleszeretett

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük