Jamie Oliver 27 éve rajong gyönyörű feleségéért - Nem csoda, hogy beleszeretett

Jamie Oliver fiatalkori fotót osztott meg feleségéről.

Jamie Oliver felesége fotó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jamie Oliver csupán 17 éves volt, amikor megismerkedett a nála fél évvel idősebb Juliette Nortonnal, akit mindenki csak Joolsnak ismer, 2000-ben mondták ki a boldogító igent, azóta pedig már családot is alapítottak, három lányt és két fiút nevelnek. Az ötgyerekes édesanya november 27-én ünnepelte 45. születésnapját.

A sztárséf természetesen a nagy nap alkalmából Instagram-oldalára is posztolt egy különleges felvételt, amelyen Jools látható fiatalon.

"Ez a fotó abban az időszakban készült, amikor megismertem őt 18 éves korában. Egy csodálatos, kedves és különleges személyiség, büszke vagyok, hogy a feleségemnek szólíthatom, és a mai napig egy irtó dögös nő" - fogalmazta.

Jools tényleg gyönyörű volt fiatal lányként is, ekkoriban modellkedett, három hónapig dolgozott Tokióban, napjainkban a gyereknevelés mellett ruhatervezéssel és könyvírással foglalkozik. Képes összeállításunkban fiatalkori és frissebb képeket is láthatsz Jamie Oliver imádott feleségéről, akiért már 27 éve rajong.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük