Gordon Ramsay felesége gyönyörű volt a díjátadón - Tűzpiros estélyiben pózolt
A sztárséf igazi bombázót vett feleségül.

gordon-ramsay-felesege-tana-gq-awards-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsayt legtöbben éles nyelvű, hirtelen haragú sztárszakácsként ismerik, azonban a kamerán túli élete szöges ellentétben áll azzal, amit a tévéképernyőkön keresztül látunk: a hétköznapokon odaadó férj és csodálatos családapa - immáron öt gyerkőccel.

Gordon Ramsay felesége álomszép

A világhírű séf már 23 éve él boldog házasságban a nejével, Tana Ramsay-vel, akivel öt közös gyereket nevelnek. Legidősebb lányuk, Megan 21, őt a 19 éves ikrek követik, Jack és Holly, aztán Matilda, aki 17 esztendős. Nemrég egy új taggal is bővült a család, a kis Oscar személyében, aki áprilisban jött világra. Ugyan csak pár hónap telt el a szülés óta, Tana már újra formába lendült - az alakja láttán meg nem mondanánk, hogy ötszörös anyuka.

A korából is jócskán letagadhat - legalábbis mi meg nem mondanánk a fotók láttán, hogy már 45 éves. A GQ Men of The Year Awardson ők is megjelentek, ahol Tana egy mélyen dekoltált, testre simuló, tűzpiros estélyit viselt, ami nem sokat rejtett el a kíváncsi szemek elől.

gordon-ramsay-felesege-tana-gq-awards-2019-1
Fotó: Ricky Vigil M / Getty Images Hungary

Férje nagyon büszke volt a csinos nejére, le sem vette róla a kezét a gála során. A kommentelők is csak dicsérni tudták Tanát, főként az édesanyák zengtek ódákat róla. "Csoda szép a feleséged, meg nem mondanám, hogy öt gyereket szült, fantasztikus az alakja", "Az én fiam egy éve született, de még mindig nem vagyok a közelében sem a versenysúlyomnak. Gratulálok a kitartásodhoz", "Öt gyerek és se egy ránc, se egy ősz hajszál? Ez a nő egy hős. Egy gyönyörű szép hős" - írták az Instagramon.

Jamie Oliver felesége is gyönyörű

Jamie Oliver és felesége, Jools már öt gyereket nevelnek közösen. Nézd meg, milyen csinos az ő neje is!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük