Gordon Ramsay felesége gyönyörű volt a díjátadón - Tűzpiros estélyiben pózolt

A sztárséf igazi bombázót vett feleségül.

gordon-ramsay-felesege-tana-gq-awards-2019-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsayt legtöbben éles nyelvű, hirtelen haragú sztárszakácsként ismerik, azonban a kamerán túli élete szöges ellentétben áll azzal, amit a tévéképernyőkön keresztül látunk: a hétköznapokon odaadó férj és csodálatos családapa - immáron öt gyerkőccel.

Gordon Ramsay felesége álomszép

A világhírű séf már 23 éve él boldog házasságban a nejével, Tana Ramsay-vel, akivel öt közös gyereket nevelnek. Legidősebb lányuk, Megan 21, őt a 19 éves ikrek követik, Jack és Holly, aztán Matilda, aki 17 esztendős. Nemrég egy új taggal is bővült a család, a kis Oscar személyében, aki áprilisban jött világra. Ugyan csak pár hónap telt el a szülés óta, Tana már újra formába lendült - az alakja láttán meg nem mondanánk, hogy ötszörös anyuka.

A korából is jócskán letagadhat - legalábbis mi meg nem mondanánk a fotók láttán, hogy már 45 éves. A GQ Men of The Year Awardson ők is megjelentek, ahol Tana egy mélyen dekoltált, testre simuló, tűzpiros estélyit viselt, ami nem sokat rejtett el a kíváncsi szemek elől.

gordon-ramsay-felesege-tana-gq-awards-2019-1
Fotó: Ricky Vigil M / Getty Images Hungary

Férje nagyon büszke volt a csinos nejére, le sem vette róla a kezét a gála során. A kommentelők is csak dicsérni tudták Tanát, főként az édesanyák zengtek ódákat róla. "Csoda szép a feleséged, meg nem mondanám, hogy öt gyereket szült, fantasztikus az alakja", "Az én fiam egy éve született, de még mindig nem vagyok a közelében sem a versenysúlyomnak. Gratulálok a kitartásodhoz", "Öt gyerek és se egy ránc, se egy ősz hajszál? Ez a nő egy hős. Egy gyönyörű szép hős" - írták az Instagramon.

Jamie Oliver felesége is gyönyörű

Jamie Oliver és felesége, Jools már öt gyereket nevelnek közösen. Nézd meg, milyen csinos az ő neje is!

Ő Jamie Oliver gyönyörű felesége - 19 éve élnek boldog házasságban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük