Ő Jamie Oliver gyönyörű felesége - 19 éve élnek boldog házasságban

Jamie Oliver és felesége, Jools 17 éves korukban szerettek egymásba.

jamie-oliver-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jamie Oliver nagyon szerencsésnek mondhatja magát a magánélet terén, ugyanis csupán 17 esztendős volt, amikor megismerte élete szerelmét, Juliette Nortont, becenevén Jools-t.

Ő Jamie Oliver csinos felesége

Bár nagyon fiatalok voltak, szerelmüket nem gyengítette az az időszak, amikor kapcsolatuk kezdetén a sztárséf kedvese Japánban dolgozott három hónapig. A távkapcsolatuk idején Jamie Oliver mindennap levelet vagy faxot küldött a lánynak, hogy ezzel is tudassa vele, mennyire szereti őt.

2000-ben, 25 éves korukban keltek egybe, házasságuk azóta is töretlen. Három lányuk, később pedig két fiuk született: Poppy 2002-ben, Daisy 2003-ban, Petal 2009-ben, Buddy 2010-ben, River pedig 2016-ban látta meg a napvilágot. A sztárpár bolondul egymásért, kitartanak egymás mellett jóban és rosszban is. Jools-t egyébként a szemfüles rajongók kiszúrhatták már Jamie Oliver műsoraiban is.

A 44 éves sztáranyuka amellett, hogy a gyermekeket neveli, a Little Bird nevű márka alapítója is. Gyerekeknek tervez ruhákat, de nemcsak ruházati termékeket, hanem egyéb más kiegészítőket, például gyerkőcöknek való ágyneműhuzatot, illetve babakocsit is forgalmaz.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Jamie Oliver felesége.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük