Az 55 éves színésznő bikinis alakján ámulnak rajongói - Teri Hatcher testét a huszonévesek is megirigyelhetik
Teri Hatcher jobb formában van, mint valaha, mostanra teljesedett ki az önbizalma.

teri-hatcher-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Teri Hatcher valósággal felrobbantotta az internetet, mikor kiposztolta legújabb bikinis fotóját. A kép több mint 30 ezer kedvelést kapott a színésznő Instagram-oldalán, nem csoda, hiszen valóban elképesztő, milyen alakja van 55 évesen.

A Született feleségek egykori sztárja egy kihívás megkoronázásaként lőtte magáról a fotót, melynek lényege az volt, hogy nyolc hétig egy speciális diétát követett.

Teri Hatcher fotójától eláll a lélegzetünk

Ennek az életmódnak a követése nem a fogyásról szólt az egyébként is karcsú sztár számára, hanem hogy minél egészségesebben étkezzen, az étrend kifejezetten olyan ételeket tartalmaz, amelyek csökkentik a szervezet gyulladásra való hajlamát.

 A barna szépség sokkal jobban érzi magát a bőrében így, hogy teljesítette a programot, a képpel pedig megünnepelte kitartását. Mindig is gyönyörű volt és fiatalos a korához képest, de most minden eddiginél jobb formában van.

Az is fontos volt számára, hogy a kép, amit kitesz, minél natúrabb legyen. Nem rakott magára sminket, de még filterekkel sem manipulálta a képet. Követőinek a teljesen őszinte valóságot szerette volna megmutatni.

 A fotóhoz szöveget is írt, amiben kifejtette, hogy edzésprogramjával nem a tökéletes külsőt akarta elérni, hanem a belső harmóniára törekedett.

- Mostanra jöttem rá, hogyan érezzem jól magam a bőrömben. Talán nem mindennap sikerül, de törekszem rá, hogy minél magabiztosabb legyek. A kor előrehaladtával meg kell tanulnunk értékelni azokat a dolgokat, amelyekért hálásak vagyunk a környezetünkben. Lehetünk egyszerre erősek és sebezhetőek, a legfontosabb, hogy éljük meg az élet minden pillanatát - írta az 55 éves egykori sorozatsztár.

A Született feleségek viszálya

A sorozat forgatása alatt a két főszereplő, Teri Hatcher és Marcia Cross között puskaporos volt a levegő. A következő fotókon mutatunk még olyan sorozatsztárokat, akik a valóságban nagyon nem kedvelték egymást.

Ezt is szeretjük