Az 54 éves Liz Hurley csillogó, arany estélyiben gálázott - Élete legszebb ruháját viselte

Liz Hurley káprázatos estélyije beragyogta a New York-i eseményt.

Liz-Hurley

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

November végén hetedik alkalommal rendezték meg a Lincoln Center jótékonysági divatgáláját. Az eseményen a divat és sztárvilág apraja-nagyja képviseltette magát Tom Fordtól Jennifer Hudsonig. Volt azonban valaki, aki megjelenésével túlragyogott mindenkit, Liz Hurley tetőtől talpig aranyba burkolózott, és ezzel ellopta a reflektorfényt. 

Az este legszebbje volt Liz Hurley

Az 54 éves modell, színésznő mindig is páratlan szépség volt. Stílusát sem illetheti kritika, jó ízléssel választ magának ruhát, még a merészebb daraboktól sem riad vissza, olykor kivillantja hosszú lábait, de dekoltázsát sem takargatja. Ez a mostani ruhaköltemény azonban telitalálatnak bizonyult, a barna szépség lélegzetelállítóan festett benne. 

Az estélyi ruha drámai hatását fokozta vállrészének láncos megoldása, a sellőfazon pedig kiemelte a sztár tökéletes alakját. Csak tetézte a mesés hatást a színésznő természetes szépségét kihangsúlyozó füstös sminkje és laza loknikba szárított frizurája. 

Páratlan eleganciával és kellemmel pózolt a fotósok előtt, nem csoda, hiszen ő konferálhatta fel az est díszvendégét, a 86 éves üzletembert, Leonard A. Laudert, az Estée Lauder kozmetikai cég szülőatyját nyugdíjba vonulása alkalmából méltatták. 

liz hurley and lincoln
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

Elizabeth Hurley 1995-től 2001-ig volt a márka arca. Napjainkban pedig szóvivőként tevékenykedik. Fontos ügyek mellett szólal fel. Ő az Estée Lauder mellrákellenes kampányának nemzetközi nagykövete, a megelőzésre és a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet.

Sharon Stone volt a legdögösebb sztár a díjátadón

A 61 éves Sharon Stone kapta a Woman of the Year díjat, azaz ő lett az év nője.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük