Az 51 éves Céline Dion kék színű estélyiben keltett feltűnést - Káprázatosan festett a fellépésén
Célin Dion meseszép szaténruhát viselt.

celine-dion-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Céline Dion nyitotta meg idén a Macy’s üzlet ikonikus hálaadásnapi parádéját. Ámulatba ejtő, kék szaténruhájában gyönyörűen festett az 51 éves díva. Az énekesnő legújabb, Imperfections című melankolikus dalával örvendeztette meg a nagyérdeműt. Csak úgy ragyogott a színpadon. 

Céline Dion tündökölt a színpadon

A kanadai énekesnő szuper formában van, gyönyörű, testhez simuló ruhája nagyon szerencsés választásnak bizonyult, rajongói odavoltak érte. A fényes anyagú, derékban húzott darab láttatni engedte az énekesnő karcsú alakját. Kiegészítőkben az egyszerű, de nagyszerű elvét követte. Csak egy színben passzoló gyémánt fülbevalóval egészítette ki szettjét. Meleg tónusú sminkje pedig megkoronázta külsejét. 

Új frizurája megfiatalító hatással volt rá. Az elegáns, félhosszú bob hajvágással még trendibb lett a szerelmes balladák dívája. Merész húzásnak tűnt ez az újítás, hiszen karrierje során mindig hosszú hajzuhataggal láthattuk.

Már többször bebizonyította, hogy igazi stílusikon, nem tud mellényúlni, ha divatról van szó, bár megjelenése a ’90-es évek óta sokat változott. Pályája elején kevésbé mert merész darabokat ölteni, inkább a kockázatmentes, letisztult ruhákat részesítette előnyben. 

Mára azonban sokkal extravagánsabb lett. Bátran mutatja meg hosszú, vékony lábait miniszoknyákban, de nem riad vissza a feltűnő színektől vagy különleges mintáktól sem. Bármit felvehet, mindenben csodálatosan mutat.

Céline Dion  fiatalkorában

Már 13 éves korában is gyönyörű volt, képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett karrierje elején.

Ezt is szeretjük