Ő volt a Melrose Place barna bombázója - Felismered 57 évesen Daphne Zunigát?
A Melrose Place sztárjai újra találkoztak egymással.

daphne-zuniga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Beverly Hills 90210 spin-offja, a Melrose Place a '90-es évek egyik népszerű sorozata volt, hazánkban először a TV2 vetítette. A széria szereplői pillanatok alatt hatalmas rajongótábort gyűjtöttek össze, sokak egyik kedvence a Jo Reynoldsot alakító Daphne Zuniga volt, aki a több évadig tartó alkotás 1992-es indulásakor harmincéves volt. A színésznő rengeteget változott az elmúlt 27 év alatt, sokan máig emlékeznek Melrose Place-béli karakterére, ezt kihasználva néha szokott retró képeket posztolni Instagramjára, ám tegnap egy különleges poszttal lepte meg a rajongóit, ugyanis együtt vacsorázott régi kollégáival.

A Melrose Place sztárjai újra találkoztak

Az 57 éves színésznő három női és két férfi színésztársával találkozott egy New York-i étteremben. A fotón a sötétbarna hajú nő Daphne, aki a Mattet alakító Doug Savant és a Billyt megformáló Andrew Shue között állt éppen. A kép bal alsó oldalán az Alisont játszó Courtney Thorne-Smith, mellette a sorozat Syndney-je, Laura Leighton, köztük pedig Josie Bissett pózolt, utóbbi színésznő Jane bőrébe bújhatott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ran into some friends in New York! #melroseplace #nyc #friends4ever ❤️👏🏻

Daphne Zuniga (@daphnezuniga) által megosztott bejegyzés,

Rengeteg rajongó fejezte ki örömét Daphnénak, az 57 éves sztár sokakat vidított fel a közös képükkel. A színésznő egyébként a mai napig nagyon csinos, legalább tíz évet letagadhatna a korából. 

Napjainkban is színészkedik, legutóbbi tévéfilmjét, ami a Christmas in Paris címet kapta, november elején mutatták be az Egyesült Államokban. Ami a magánéletét illeti, 2019 júniusában ment férjhez párjához, David Mleczkóhoz, akivel 12 év együttlét után házasodtak csak össze.

- Sosem tartoztam azon lányok közé, akik arról fantáziáltak, hogy egyszer majd férjhez mennek. Amikor hatéves voltam, a szüleim elváltak, ezután anyukámmal éltem tovább, így sosem láttam egy tradicionális férj- és feleségmintát - fogalmazta a Glamour magazinnak írt esszéjében.

Megfogalmazta, amikor 17 évesen belecsöppent a színészet világába, a munka volt az első számára, a férfiakkal való kapcsolatai kicsit háttérbe szorultak. Sokáig úgy vélte, ha összekötné valakivel az életét, akkor feladná saját magát, ezt pedig nem akarta. Ha fiatalon feleséggé vált volna, ma már tutira elvált nő lenne. Az önbizalma negyvenéves korára jött meg, azok a gátlások és bizonytalanságok, amik a húszas és harmincas éveiben nyomasztották, eltűntek. Végül 44 évesen találkozott a férjével, akivel három évig távkapcsolatban éltek, majd később összeköltöztek. Kedvese más volt, mint a többi, mellette mindig kiegyensúlyozottnak érezte magát, két és fél évig jártak jegyben.

- Tökéletes volt az időzítés. Nem hiszem, hogy erre a lépésre előbb kellett volna elszánnunk magunkat, de annak is örülök azért, hogy nem vártunk tovább - tette hozzá a cikkben.

Heather Locklear arcát így megváltoztatta a sok plasztika

A Melrose Place Amandája, Heather Locklear a plasztika rabja lett. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire megváltozott az elmúlt évek alatt. A sorozat többi sztárjáról is láthatsz képeket.

Ezt is szeretjük