A Take That tagjai közül már nem mindenkit ismernél fel: friss fotókon a 90-es évek szívtipró énekesei

Az öt tag közül már csak hárman vannak a Take Thatben.

GettyImages-92534327 (1)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Október 16-án derült ki, hogy 2024-ben a Take That koncertet ad Magyarországon, méghozzá a Budapest Parkban.

A szerencsésebbek már október 18-án hozzájuthattak az elővételes jegyükhöz, azonban a hivatalos értékesítés csütörtök 10 órától vette kezdetét. Ennek alkalmából megmutatjuk, mennyit változtak a tagok 1990-es debütálásuk óta.

Íme a Take That tagjai napjainkban

Nigel Martin-Smith menedzser fejéből pattant ki még 1989-ben, hogy az amerikai New Kids On The Block mintájára kéne egy brit fiúcsapatot alapítani. Ezután bemutatták neki az énekes-dalszerzőt, Gary Barlow-t, aki már 15 éves kora óta fellépett különféle klubokban. A fiatal tehetség teljesen lenyűgözte a férfit, ezután az volt a célja, hogy Barlow köré építi fel a teljes csapatot.

1990-ben Manchesterben és más környező városokban vágott bele a meghallgatásokba, 22 évesen Howard Donald volt az egyik legidősebb, aki részt vett a válogatón, végül be is vették a csapatba. Jason Orange breaktáncost is bevették a bandába, aki több tévéműsorban feltűnt már. A 18 esztendős banki alkalmazott, Mark Owen is lehetőséget kapott, hogy a Take That tagja legyen. A 16 éves Robbie Williams volt a legfiatalabb, aki bekerült a képbe.

1990-ben debütáltak a The Hit Man and Her című műsorban, ahol előadták Barlow szerzeményét, a My Kind of Girlt.

Debütáló albumuk, a Take That & Party 1992-ben került a boltok polcaira, a '90-es években további két albumot dobtak piacra. 1995-ben Williams otthagyta a bandát, majd 1996-ban feloszlottak, ám a 2000-es években újból egymásra találtak. Az 1995-ös Nobody Else után a 2006-os Beautiful Worlddel tértek vissza, de akkor Williams nélkül.

A 2010-es Progress album volt az, amelyen újból mind az öten együtt dolgoztak. 2014-ben Jason Orange bejelentette visszavonulását, így már csak Barlow, Owen és Donald maradtak az együttesben. Azóta is trióként dolgoznak együtt. Legújabb albumuk, a This Life 2023 novemberében jelenik meg, majd ezzel a lemezzel indulnak 2024-ben turnéra, és Budapest is az egyik állomásuk lesz július 3-án.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak 1990 óta a Take That tagjai.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Peter Andre, a Mysterious Girl énekese

Nézd, mennyit változott a '90-es évek popsztárja!

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük