Friss fotón a 62 éves Susan Boyle: a Got Talent aranytorkú énekesnője ennyire megváltozott

Már rég láttuk Susan Boyle-t.

susan-boyle-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Susan Boyle az elmúlt években kevesebbet szerepel már a médiában, így friss fotók is csak elvétve találhatóak meg róla a neten.

Márciusban az egyik írországi hotel osztott meg róla egy friss felvételt, ugyanis az énekesnő ott szállt meg.

Susan Boyle így néz ki most

A Knock House Hotel csapata Facebook-oldalukon közölte, hogy Susan Boyle ismét náluk járt. Úgy fogalmaztak, mindig örülnek, ha náluk tartózkodik a sztár, aki egyébként egy nagyon elragadó és mesés személyiség.

A Britain's Got Talentet bár nem nyerte meg, ennek ellenére mégis ő lett az egyik legismertebb a műsorból. A tehetségkutató után egyből építeni kezdte zenei karrierjét, 2016-ig hét albumot jelentetett meg. Utolsó lemeze, a Ten 2019-ben került a boltok polcaira. Arról nincs egyelőre információ, hogy dolgozik-e egy újabb projekten. Ha ez így is van, akkor azt jól titkolja, mert még a közösségi oldalára sem posztol az életéről.

Érdekesség, hogy ugyanabban a skóciai házban él, ahol a gyerekkorát is töltötte, nem vágyott arra, hogy egy nagyobb ingatlanba költözzön, ami egy elég szimpatikus húzás tőle. Helyette gyönyörűen felújíttatta otthona belsejét.

Thomas Anders és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a nő, akiért bolondul a Modern Talking jóképű énekese.

Thomas Anders és 9 évvel fiatalabb felesége ilyen gyönyörűek együtt: Claudia egy fiút szült a Modern Talking sztárjának

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük