Thomas Anders és 9 évvel fiatalabb felesége ilyen gyönyörűek együtt: Claudia egy fiút szült a Modern Talking sztárjának

Thomas Anders és Claudia Hess már 26 éve elválaszthatatlanok.

Thomas Anders és felesége 2023-ban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

"Claudia az én életem, a jövőm és a tükröm" - nyilatkozta Thomas Anders idén márciusban a Bunte lapnak feleségéről, Claudia Hessről. A Modern Talking sztárja kudarcba fulladt házassága után találta meg az igazit. Amikor a '80-as években a Dieter Bohlennel való duója sikert sikerre aratott, még Nora volt a párja.

Thomas Anders felesége

Az énekes, aki idén márciusban lett hatvanéves, már 26 éve számíthat a nála kilenc évvel fiatalabb szerelmére, aki végül három év járás után, 2000-ben el is vett feleségül. Lett egy fiuk, Alexander, aki idén júniusban lesz 21 éves.

Bár Bohlennel már nem dolgozik együtt Anders, ennek ellenére a mai napig fellép régi slágereikkel, illetve új dalait is előadja a színpadon, például az elmúlt években Magyarországon is megfordult több alkalommal, tavaly a Budapest Parkban 14 ezer ember előtt lépett fel. Bár sokat van távol otthon, ennek ellenére ügyelnek arra, nehogy túl sok időt töltsenek külön.

- Rengeteget utazunk együtt! Ha külön vagyunk, akkor van egy bizonyos limit, amit már nem lépünk át. Olyan tíz napnyi turnézás után már annyira vágyom a családomra, hogy morcossá válok. Ilyenkor Claudia követ engem, vagy spontán hazautazom. Ellenkező esetben úgy érezném, hogy elveszítem a kapcsolatot az otthonommal - fogalmazta Anders, aki azt is kiemelte, ha együtt töltik az idejüket a feleségével, akkor azt nagyon aktívan teszik.

Képes összeállításunkban megnézheted Thomas Anders és felesége, Claudia fotóit.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

De Norával miért nem működött?

Thomas Anders és Nora sokáig elválaszthatatlan párosnak tűntek.

Ő volt Thomas Anders imádott Norája: első feleségével 13 év után ment tönkre a házassága

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük