Thomas Anders és 9 évvel fiatalabb felesége ilyen gyönyörűek együtt: Claudia egy fiút szült a Modern Talking sztárjának

Thomas Anders és Claudia Hess már 26 éve elválaszthatatlanok.

thomas-anders-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Claudia az én életem, a jövőm és a tükröm" - nyilatkozta Thomas Anders idén márciusban a Bunte lapnak feleségéről, Claudia Hessről. A Modern Talking sztárja kudarcba fulladt házassága után találta meg az igazit. Amikor a '80-as években a Dieter Bohlennel való duója sikert sikerre aratott, még Nora volt a párja.

Thomas Anders felesége

Az énekes, aki idén márciusban lett hatvanéves, már 26 éve számíthat a nála kilenc évvel fiatalabb szerelmére, aki végül három év járás után, 2000-ben el is vett feleségül. Lett egy fiuk, Alexander, aki idén júniusban lesz 21 éves.

Bár Bohlennel már nem dolgozik együtt Anders, ennek ellenére a mai napig fellép régi slágereikkel, illetve új dalait is előadja a színpadon, például az elmúlt években Magyarországon is megfordult több alkalommal, tavaly a Budapest Parkban 14 ezer ember előtt lépett fel. Bár sokat van távol otthon, ennek ellenére ügyelnek arra, nehogy túl sok időt töltsenek külön.

- Rengeteget utazunk együtt! Ha külön vagyunk, akkor van egy bizonyos limit, amit már nem lépünk át. Olyan tíz napnyi turnézás után már annyira vágyom a családomra, hogy morcossá válok. Ilyenkor Claudia követ engem, vagy spontán hazautazom. Ellenkező esetben úgy érezném, hogy elveszítem a kapcsolatot az otthonommal - fogalmazta Anders, aki azt is kiemelte, ha együtt töltik az idejüket a feleségével, akkor azt nagyon aktívan teszik.

Képes összeállításunkban megnézheted Thomas Anders és felesége, Claudia fotóit.

De Norával miért nem működött?

Thomas Anders és Nora sokáig elválaszthatatlan párosnak tűntek.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük