Megdöbbentő! Így néztek ki, mielőtt híresek lettek
Azt hihetnénk, hogy hibátlannak születtek. Pedig ők is voltak hétköznapi emberek: átlagosak, csúnyák, kövérek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keira Knightley

Bizony a 23 éves sztár sem nézett ki mindig olyan csodásan, mint mostanában! Ezt a régi fényképet látva talán sokan elmosolyodnak majd. A felvétel Massapequaban készült, amikor Keira Knightley még egy állatmenhelyen dolgozott, a bájosan mosolygó hölgy vállán pedig kedvenc papagája, Barbra Streisand üldögél, és bizonyára egyikük sem sejti, hogy a lányból néhány év múlva ünnepelt fiatal híresség lesz.


Keira Knightley 1985-ben született, és még gyerekszínészként kezdte karrierjét. Az áttörés 2003 táján következett be, amikor olyan produkciókban kapott szerepeket, mint a Csavard be, mint Beckham vagy a Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka. Innentől kezdve nem volt megállás, húszévesen pedig már meg is kapta első Oscar-jelölését a Büszkeség és balítélet című filmben látható alakításáért.

Felívelő karrierjének fényében talán sokakat meglep majd, hogy a színésznő diszlexiás, de ez sosem hátráltatta tanulmányaiban, illetve színészi munkájában. Cáfolja azt a vélekedést, miszerint anorexiás volna, habár azt nem tagadta, hogy a családjában előfordult ez a betegség – elképesztően sovány képeit látva azonban mi nem vagyunk teljesen meggyőződve arról, hogy nincsenek étkezési problémái a fiatal lánynak.

Érdemes feleleveníteni még első jelentősebb moziját, mert erre talán nem sokan emlékeznek: Keira Knightley ugyanis szinte észrevehetetlen szerepet kapott a Csillagok háborúja első epizódjában, a Baljós árnyakban, ő játszotta Sabét, aki Amidala királynő – Natalie Portman – filmbeli hasonmása volt. A két színésznő édesanyja pedig alig tudta megkülönböztetni őket, amikor lányaik teljes jelmezben és sminkben álltak eléjük.

Paris Hilton

Az előzőt is felülmúlja ez a fotó, amely segítségével képet alkothatunk arról, hogyan nézett ki évekkel ezelőtt Paris Hilton, mielőtt a legidegesítőbb és legbutább sztárok egyike lett. Csak az nem teljesen világos, hogy hogyan és mikor dolgozhatott nővérként Paris Hilton az East Lansing Medical Centerben, amikor főiskolára és egyetemre sosem járt!


Annyi biztos, hogy a 27 éves híresség elképesztően nevetségesen néz ki ezen a fotón, és ezek után már azon sem lepődünk meg, hogy Paris Hilton végül annyiban hagyta egészségügyi karrierjét, és helyette a sokkal több pénzzel kecsegtető sztárság útjára lépett.

Hírnévre a The Simple Life című valóságshow-ban tett szert, 2003-ban pedig az egész világ megismerte nevét és arcát arról a szexvideójáról, ami címének megfelelően – 1 Night in Paris - kendőzetlenül mutatta be Hilton egy éjszakáját, amit bizony nem egy hétköznapi pajzánkodással és nemi aktussal izzított be.

Paris Hilton annak ellenére lett világsztár, hogy semmihez sem ért, próbálkozott a színészkedéssel, a Viasztestek című horrorban még csak sikítani sem tudott rendesen, alakítását két Arany Málnával is jutalmazták, 2006-ben pedig a zeneiparba is beesett első albumával, amelynek szerényen csak Paris a címe. Parfümjei lehet, hogy jobban fogytak, mint lemezei – előbbiből már több márkát is piacra dobott.

Paris Hiltonnak tulajdonképpen semmit sem kellett tennie azért, hogy sztár legyen, csak mindenféle bulikban berúgni és hülyeségeket beszélni, mostanra pedig már olyan hírhedt particica lett, hogy vannak gazdagok, akik azért fizetnek neki, hogy megtiszteljen jelenlétével egy-egy összejövetelt. A sztár örökségének becsült értéke harminc és ötven millió dollár körül lehet, dolgoznia tehát biztosan nem kell majd a jövőben.

Gwyneth Paltrow

Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow ezen a fényképen pontosan úgy néz ki, ahogyan egy hétköznapi oregoni drámatanárt elképzelünk: hosszú szőke selymes hajzuhataga már-már tolakodóan omlik vékony vállára, tekintete tele van túlcsorduló melankóliával és szomorúsággal, az összhatás pedig túlontúl lehangoló, amiért legszívesebben azonnal elfordítanánk tekintetünket - egyszerűen sugárzik róla az érzékenység és a fájdalom.


Színészi tehetségét éppen tíz évvel ezelőtt jutalmazták Oscar-díjjal, azonban Gwyneth Paltrow azóta sem vált kimondottan szupersztárrá, aminek több oka is van. Egyrészt mert igényes, kisebb közönséget megszólító alkotásokban vállal gyakrabban szerepet, ezek közül a legemlékezetesebbek a Bizonyítás vagy a Tenenbaum, a háziátok. Legutóbb érdekes módon mégis egy látványos gigaprodukcióban, a Vasemberben láthattuk Robert Downey Jr. oldalán.

A 35 éves színésznő három évig volt Brad Pitt jegyese, akivel a zseniális Hetedik című thriller forgatásán dolgozott együtt. Kapcsolatukról azt nyilatkozta évekkel később, hogy nagyon megbánta szakításukat.

2003-ban titokban ment feleségül a Coldplay együttes frontemberéhez, Chris Martinhoz, akinek azóta már két gyereket is szült, Apple Blythe Alison és Moses Bruce Anthony Martint.

A törékeny szépség többször is beszámolt arról, hogy évekig depresszió kínozta, sokszor volt kimerült, kedvetlen és pesszimista. Ez pedig nem is olyan meglepő, hiszen a régi fényképen mindez nagyon is meglátszik, hiába ismerjük a sztár mosolyát, amely a ragyogó arcot olyannyira megszépíti.

Ezt is szeretjük