4 világhírű szupersztár sosem látott gyerekkori fotója

Íme, négy híresség évtizedekkel ezelőtt készült, fiatalkori fényképe. Te felismered őket a fotók alapján?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az álomgyár ügyes és félrevezető manővereinek köszönhetően hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a sztárok különlegesek, hibátlanok és átlagon felüliek. Pedig egyszer ők is voltak hétköznapi gyerekek, méghozzá olyanok, akik semmiben sem különböztek a többiektől.

Világsztárok gyerekkori fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

Érdemes alaposan szemügyre venni tehát a róluk készült fiatalkori fotókat, amelyeken jól látszik, hogy hogyan festettek évtizedekkel azelőtt, mielőtt igazi szívtiprók és bombázók váltak volna belőlük.

Nicole Kidman

A 42 éves színésznőről készült gyerekkori fotó alapján vajon gondolta volna bárki is, hogy Kidmanből nemzedékének egyik legtehetségesebb és leggyönyörűbb színésznője lesz? A művészethez való vonzalma a kép tanúsága szerint már kislánykorában megmutatkozott, a kicsi Nicole ugyanis meglepően magabiztosan tartja az ecsetet a kezében, miközben szülei megörökítik őt a családi fényképalbum számára.

A bájos kislány felnőve a képzőművészet helyett aztán inkább a színészetet választotta, a sikerei pedig végül ők igazolták. Kidman karrierjében az 1989-es Halálos nyugalom című thriller hozta meg az áttörést, ezt követően pedig olyan sikerfilmekben öregbítette kibontakozó hírnevét, mint a Majd megdöglik érte, a Tágra zárt szemek vagy a Mint a villám.


Első Oscar-jelölését 2002-ben a Moulin Rogue főszerepéért kapta, ám arra sem kellett sokáig várnia, hogy a kezébe vehesse az aranyszobrot. Egy évvel később ugyanis a Filmakadémia neki ítélte a díjat Az órák című drámában látható alakításáért.

Pályafutásának örömteli kettőssége, hogy míg 2006-ban a világ legjobban megfizetett színésznője volt, a mai napig rendszeresen szerepet vállal olyan kisköltségvetésű művészfilmekben is, mint például A születés vagy a Dogville – A menedék.

George Michael

A fekete-fehér képet elnézve bárki beláthatja, hogy George Michael egy igazán cuki kisfiú volt a hatvanas-hetvenes évek fordulóján. A 46 éves brit énekes-dalszerző a Wham! nevű duó egyik feleként futott be a nyolcvanas években, köszönhetően az olyan örökzöld diszkóslágereknek, mint például a Wake Me Up Before You Go-Go. Ám hiába a sikerek és tinédzserek millióinak rajongása, George Michael már a Wham! fénykorában is arról álmodozott, hogy igényesebb zenével örvendeztesse meg a világot.

Éppen ezért az együttes 1986-os felbomlását követő évben piacra dobta Faith című debütáló szólólemezét, mely óriási siker lett, jelenleg pedig már több mint húszmillió eladott példánynál tart világszerte.
Habár nem mindig sikerül egy-egy előadónak sikeres szólókarriert felépítenie, George Michael jól döntött, amikor elhatározta, hogy szakít a diszkóval.

Azóta ugyanis százmillió eladott lemezzel büszkélkedhet, elképesztő sikereit pedig csak bizarr szexuális és drogos botrányai árnyékolták be. Az énekes sokáig azért titkolta el homoszexualitását, mert félt, hogy anyját nagyon megviselné a dolog. Ám miután 1998-ban egy nyilvános vécében próbált szexelni egy álruhás rendőrrel, már nem tudta letagadni nemi orientációját, tavaly ősszel pedig egy ehhez feltűnően hasonló kínos esetbe bonyolódott.

Angelina Jolie

A róla készült fotó tanúsága szerint a 34 éves amerikai színésznő már óvodáskorában is imádnivalóan aranyos kislány volt, akiből felnőve Hollywood első számú bombázója lett. Jolie napjaink egyik legkörülrajongottabb szexszimbóluma, akinek a siker és a hírnév ellenére egészen mostanáig nem mosta ki az agyát az álomgyár.

Nem véletlen, hogy a színésznő lelkiismeretesen végzi munkáját az ENSZ jószolgálati nagyköveteként, emellett pedig példaértékű sztáranyuka is, aki három saját és három örökbefogadott gyermekét neveli Brad Pitt-tel közösen. Mindeközben a vásznon is ügyesen helytáll, és évről évre egyre meggyőzőbben bizonyítja színészi tehetségét.


Pedig karrierje egy olyan vacak B-filmmel kezdődött, mint az 1993-as Cyborg 2 - Üvegárnyék, az évtized végére azonban nem csak a Golden Globe-ot, hanem az Oscart is megkapta az Észvesztőben látható alakításáért. Kidmanhez hasonlóan ő is egyaránt szívesen vállalja el tömeg- és művészfilmek főszerepeit, a legfrissebb hírek szerint például ő játssza majd el Maurizio Gucci exfeleségét, aki megszervezte a divatdiktátor meggyilkolását.

Jake Gyllenhaal

Hollywood egyik legtehetségesebb fiatal színészének sem lehet oka a panaszra, hiszen kisfiúként, illetve kamaszként biztosan nem utasították vissza a lányok, ha randira hívta őket. A 28 éves amerikai színész a korral pedig csak még vonzóbb lett, ráadásul nem csak a hölgyrajongók, hanem a meleg pasik is bomlanak érte, akik tavaly őt szavazták meg kedvencüknek egy internetes portálon.

Gyllenhaal igazi filmes családba született, apja rendező, anyja pedig forgatókönyvíró és producer, nem véletlen, hogy nem csak ő, hanem testvére, Maggie is színész lett. Jake 11 évesen kapta meg élete első szerepét az Irány Colorado című vígjátékban, tinédzserkorában pedig apja filmjeiben szerepelt.


Az áttörést karrierjében az 1999-es Októberi égbolt című dráma hozta meg, ám igazán csak két évvel később figyeltek fel rá, miután eljátszotta a különc Donnie Darkót az azonos című alkotásban.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Gyllenhaal azóta számos zsánerben és szerepkörben bizonyította tehetségét: volt katona, meleg cowboy, egy sorozatgyilkos nyomába eredő újságíró, jövőre pedig ő alakítja majd Perzsia izmos hercegét a népszerű számítógépes játék alapján forgatott kalandfilmben.

Ezt is szeretjük