Keanu Reeves vastag borravalót adott, de a színészpár udvariatlan volt: a pincérnő lerántotta a leplet a sztárokról

Egy pincérnő a TikTokon vallott a hírességek viselkedéséről.

sztárok-az-étteremben-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hírességek közül többekről már-már legendás sztorik születtek, milyen kedvesek még az átlag, hétköznapi emberekkel is, erre kiváló példa Keanu Reeves, akiről nem egy olyan történet látott napvilágot, hogy mennyire szerény és segítőkész. Ezt alátámasztja Annie Bond egykori pincérnő sztorija is, aki a TikTok-csatornáján számolt be a tapasztalatairól.

Így viselkedtek a világsztárok az egyik menő Los Angeles-i étteremben

Annie Bond Los Angeles egyik legmenőbb éttermében dolgozott öt éven át, számos hírességet szolgált ki karrierje során, így bizony bőven akadtak történetek, amelyeket megosztott a közösségi platformján. Az első rövid beszámoló videóját még 2021 februárjában töltötte fel, azóta még további nyolc videót vett fel, ugyanis több millióan voltak kíváncsiak arra, melyik híresség volt aranyos, és ki viselkedett arrogáns módon. Utóbbit ritkábban tapasztalta az eddigi beszámolói alapján.

Annie Bond eddig minden videója elején megjegyezte, hogy az ő személyes tapasztalatairól számolt be, nem a sztárok személyiségéről, szerinte - mint mindenkinek - nekik is vannak rossz napjaik, így lehet, hogy pár esetben csak azért tapasztalt negatívat, mert az illetőnek pont volt valami gondja.

Képes összeállításunkban megnézheted, kivel mik voltak a tapasztalatai Annie Bondnak.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük