Keanu Reeves vastag borravalót adott, de a színészpár udvariatlan volt: a pincérnő lerántotta a leplet a sztárokról
Egy pincérnő a TikTokon vallott a hírességek viselkedéséről.

sztárok-az-étteremben-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hírességek közül többekről már-már legendás sztorik születtek, milyen kedvesek még az átlag, hétköznapi emberekkel is, erre kiváló példa Keanu Reeves, akiről nem egy olyan történet látott napvilágot, hogy mennyire szerény és segítőkész. Ezt alátámasztja Annie Bond egykori pincérnő sztorija is, aki a TikTok-csatornáján számolt be a tapasztalatairól.

Így viselkedtek a világsztárok az egyik menő Los Angeles-i étteremben

Annie Bond Los Angeles egyik legmenőbb éttermében dolgozott öt éven át, számos hírességet szolgált ki karrierje során, így bizony bőven akadtak történetek, amelyeket megosztott a közösségi platformján. Az első rövid beszámoló videóját még 2021 februárjában töltötte fel, azóta még további nyolc videót vett fel, ugyanis több millióan voltak kíváncsiak arra, melyik híresség volt aranyos, és ki viselkedett arrogáns módon. Utóbbit ritkábban tapasztalta az eddigi beszámolói alapján.

Annie Bond eddig minden videója elején megjegyezte, hogy az ő személyes tapasztalatairól számolt be, nem a sztárok személyiségéről, szerinte - mint mindenkinek - nekik is vannak rossz napjaik, így lehet, hogy pár esetben csak azért tapasztalt negatívat, mert az illetőnek pont volt valami gondja.

Képes összeállításunkban megnézheted, kivel mik voltak a tapasztalatai Annie Bondnak.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük