Jennifer Aniston és párja szakításuk után szerelmeseket alakítottak: szörnyű élmény volt a színész számára

Számos sztárnak kellett együtt dolgoznia a szakításuk után.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban jellemző, hogy egy ismert ember az egyik kollégájába szeret bele, ám nem minden szerelemből lesz több évtizedre szóló, hosszú távú kapcsolat. Így járt a '90-es években Jennifer Aniston és Tate Donovan is, akik 1995-ben szerettek egymásba. Még el is jegyezték egymást, de végül két év után szakítottak. A férfi, mire a Jóbarátokban feltűnt, addigra már nem voltak egy pár.

Sztárok közös munkája a szakítás után

Tate Donovan játszotta Joshuát, Rachel szerelmét a sorozat negyedik évadában. A színész hat epizód erejéig bújhatott a karaktere bőrébe.

- Örültem, hogy a csapat tagja lehetek. Az egyetlen rossz dolog az volt, hogy Jennifer és én akkoriban szakítottunk - fogalmazta a színész 2018-ban az US Weeklynek.

Kemény dió volt számára eljátszani azt, hogy szerelmes lesz Rachelbe, miközben pont szakítottak Anistonnal. Hozzátette, nagyon fájdalmas és kemény élmény volt ez számára.

- Az emberek úgy tudják, hogy akkor kezdtünk járni, amikor együtt szerepeltünk a Jóbarátokban. Azonban még előtte randiztunk két évig, mire együtt szerepeltünk a Jóbarátokban, addigra már vége volt a kapcsolatunknak - tette hozzá.

Képes összeállításunkban olyan eseteket mutatunk, amikor a hírességek a szakításuk után ugyanúgy együtt dolgoztak.

Ezt is szeretjük