Katie Holmes és Suri Cruise összeöltöztek: ritka anya-lánya felvételt posztolt
Suri Cruise-ról gyönyörű képet posztolt Katie Holmes.

suri-cruise-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katie Holmes csak ritkán használja Instagram-oldalát, a magánéletéből szinte semmit nem tereget ki a rajongói számára, azonban vannak olyan pillanatok, amikor kivételt tesz. Kislánya, Suri Cruise április 18-án lett 15 éves, ennek alkalmából különleges anya-lánya képet posztolt róla.

Suri Cruise már 15 éves

Suri 2006. április 18-án látta meg a napvilágot Katie Holmes és Tom Cruise lányaként, viszonylag gyorsan érkezett a két híresség életébe. Az egykori sztárpár 2005 áprilisában kezdett randevúzni, rövid időn belül a színésznő a szcientológiai egyház tanait kezdte tanulmányozni. Köztudott, hogy Tom Cruise a '90-es évek óta gyakorolja a vallást.

Rövid ismeretség után, 2005 júniusában jegyezték el egymást, miután Suri megszületett, hét hónappal később házasodtak össze, ám a kapcsolatuk tönkrement, öt és fél év házasság után Holmes beadta a válási keresetet, emellett az egyházból is kilépett. Erről sosem nyilatkozott hivatalosan, de az a pletyka járja, amiatt vált el olyan gyorsan a színésztől, mivel kislányukat pont akkor kezdték volna a szcientológia tanai alapján nevelni, ő viszont féltette a kislányát a vallástól.

Suri az édesanyjánál maradt, jelenleg is New Yorkban élnek, Tom Cruise viszont nem az életük része. A színészt utoljára 2012 nyarán látták a lányával, azóta sem tartja a kapcsolatot vele, ennek oka a vallása. A szcientológusoknál az a szabály, meg kell szakítanod a kapcsolatot azokkal a szeretteiddel, akik elhagyják az egyházat. A színész reménykedik, egy nap újra fel tudja venni a lányával a kapcsolatot, nincs nap, hogy ne gondolna rá.

Bár a kamasz lány mellett nincs ott az édesapja, anyukája mindent megad neki maximálisan, nincs olyan szituáció, melyben ne számíthatna rá. Roppant szoros a kapcsolatuk, rendszeresen szerveznek közös programokat, közös fotóikon látszik, mennyire szeretik egymást. Holmes 27 évesen hozta világra a lányát, visszagondolva pont jó időben vált édesanyává, erről 2019-ben vallott.

- Szerintem nagyon jól passzol egymáshoz az életkorunk, szinte együtt nőttünk fel - idézte szavait a Hollywood Life.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megnőtt Katie Holmes és Tom Cruise lánya, Suri.

Ezt is szeretjük