Ő Steven Seagal 43 éves lánya: Ayako már kétgyermekes anyuka

Steven Seagal hét gyermeke közül Ayako a legidősebb lány.

seagal-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steven Seagal Amerika egyik ünnepelt akciósztárja, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Sebhelyek, az Ölve vagy halva, illetve az Úszó erőd. 

Kevesen tudják, de eredetileg nem színész volt, harcművészetet tanult, majd Japánba költözött, ahol ezt oktatta. 

Steven Seagal lánya, Ayako

Steven Seagal mindössze 22 éves volt, amikor 1974-ben feleségül vette egy japán aikidomester lányát, Miyako Fujitanit. Házasságukból született egy fia, Kentaro, aki színész lett, illetve egy lánya, a csinos színésznő-író, Ayako. 

 A sztárnak egy idő után honvágya lett, ezért a családját elhagyva az Egyesült Államokba utazott. Felesége nem sokkal később rájött, összeszűrte a levet a modell Kelly LeBrockkal. Miyako ezért 1987-ben elvált tőle. 

A következő néhány évben Steven Seagal új szerelme három gyereket szült neki, Annalizát, Dominicot és Arissát. A színész Kellyt is feleségül vette, 1994-ben váltak el. 1995-től egy éven át egy Arissa Wolf nevű nővel élt együtt, aki szült neki egy újabb gyermeket, aki a Savannah nevet kapta. 

A világsztár 2009-ben végre rátalált az igazira, ekkor vette feleségül táncosnő szerelmét, a mongol Erdenetuya Batsukhot. Még ebben az évben megszületett fiuk, Kunzang. 

Ayako Fujitani tehát nem szenved hiányt a testvérekből, összesen hat van neki, igaz nem mindegyikükkel tartja egyformán a kapcsolatot. A legszorosabb viszonyban édestestvérével, Kentaróval vannak. 

 A most 42 éves nő élete nagy részében Japánban élt, színésznőként és íróként igyekszik boldogulni, hazájában egészen szép sikereket ért el. A hazai közönségnek két sorozatból, Az utolsó reményből, illetve a Mozart a dzsungelbenből lehet ismerős. Előbbiben ő Kyoko, utóbbiban pedig Yuki Nakamura. 

Ayako 2016-ban feleségül ment egy spanyol származású forgatókönyvíróhoz, Javier Gullónhoz, akitől azóta két lánya született. Steven Seagal és legidősebb lánya jóban vannak, ennek ellenére Ayako nem szeret nyilatkozni róla. Ezzel is azt szeretné elérni, hogy kiléphessen az árnyékából. 

Milla Jovovich lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít édesanyjára Ever Anderson, Milla Jovovich legidősebb lánya.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover fotó: Getty Images/ Mondadori Portfolio

Ezt is szeretjük