Ő Milla Jovovich bájos kamasz lánya: a 14 éves Ever olyan szép, mint az anyja

Milla Jovovich legidősebb lánya, Ever már most tehetséges színésznő.

milla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szépséges színésznő, Milla Jovovich 2002-ben, a Resident Evil forgatásán ismerkedett meg a rendező Paul W. S. Andersonnal, aki 2003-ban eljegyezte.

Ezután évekig jártak jegyben, a kapcsolatuk hullámzó volt. 2007-ben gyermeket vállaltak, ekkor született legidősebb lányuk, Ever Anderson. 2009-ben úgy döntöttek, megértek a házasságra, kimondták a boldogító igent. 

Milla Jovovich lánya, Ever

Ever Andersonnak később született két húga, Dashiel 2015-ben, Osian 2020-ban érkezett. A 14 éves nagylány imádja a legidősebb testvér szerepét, mindenben segít anyukájának a kisebbek körül. 

Milla Jovovich félig orosz származású, négy nyelven beszél: angolul, franciául, szerbül és oroszul. Utóbbi olyan fontos az életében, hogy a lányaival is használja, Ever szintén beszéli az orosz nyelvet. 

A kamasz lány hamar úgy érezte, követni szeretné édesanyját a színészi pályán. 2021-ben kapta élete eddigi legkomolyabb szerepét, ő alakította a fiatal Natasha Romanoffot a Fekete Özvegy című filmben. A 2022-es Pán Péter és Wendy című produkcióban pedig Wendy megformálója lesz. 

A szülei eredetileg szerették volna lebeszélni a színészetről és a modellkedésről, de Ever kitartott a vágya mellett, így végül mellé állt az egész család. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít édesanyjára Ever Anderson, Milla Jovovich legidősebb lánya.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük